Növelné cége piaci értékét?

Lehet, hogy most elcsodálkozik, hogy egy napelemes cég oldalán ilyen címet olvas. Ne lepődjön meg, mert a cikk végigolvasása után mutatunk egy valós lehetőséget.

Természetesen egy vállalkozás piaci értékét több minden befolyásolja, mint pl. know-how, ügyfelei száma, készpénzállománya, stb.
Ma már viszont bejött egy új fogalom, ami egyre erőteljesebben van jelen és magas piaci befolyásoló tényezővel bír. Ez pedig a környezettudatosság, környezetvédelem.

Mivel szinte az utolsó órákban vagyunk, hogy még hatékonyan visszafordítsuk a klímaváltozást, ezért egy cég, amely tesz is ezért az ügyért, növeli cége értékét és jobban felhasználhatja kommunikációjában.
Gondoljon bele, milyen jó érv egy versenytárgyalásnál, hogy az Ön cége “zöldebb”, mit a konkurencia.

Írtuk feljebb a készpénzállományt, mint egyik meghatározó tényezőt. Gondoljuk azzal nem mondunk újat, hogy a megfelelő, azonnal rendelkezésre álló pénzállomány olyan a cégnek, mint embernek a levegő! Ez adja a mozgásteret, ez adja a fejlesztések forrását. Akkor a cél, hogy növelni kell ezt az állományt!

A GINOP 4.1.3-19 napelem pályázat cégének szól!

Ami nem kiadás az bevétel! A környezetvédelmet komolyan gondoló és érte tevő cégnek pedig ez most bevételt jelent.
Ha a cég elhatározta, hogy leteszi voksát a megújuló energiaforrások felhasználása mellett, akkor éves szinten több százezer forintot tud megspórolni!
Ennek első lépése lehet a megjelent GINOP 4.1.3-19 napelem pályázat, mely azt a célt szolgálja, hogy támogassa a vállalkozásokat, akik a napsütést felhasználva kívánják növeli piaci értéküket.

Korábbi bejegyzéseinkben és külön ezért létrehozott pályázati oldalunkon is leírtuk, hogy most mentesül a pályázó a túlzott bürokráciától és viszonylag egyszerű a kérelem beadása.

Most azon kell elgondolkodnia, hogy jó lépés-e a vállalkozása működési költségeit csökkenteni és növelni cége presztízsét a környezettudatossággal. Egy jól megtervezett és szakszerűen kivitelezett napelemes rendszer már az első percben lenullázza a villanyszámláját.
A megtakarítást pedig fordítsa vállalkozására!

Kik vehetik igénybe a napelem rendszer kiépítéséhez a pályázatot?

Kizárások vannak, ezért erre figyelni kell. Nem nyújthatnak be igényt azok a cégek, akik területileg budapesti vagy Pest megyei vállalkozások, ahogy sajnos azok sem, melyek mezőgazdasági termelőként vannak jelen a hazai piacon.

Ne maradjon le, hiszen egy olyan lehetőséggel élhet, mely kevésszer adatik. Növelheti cégei piaci értékét, környezettudatosságát és nem utolsó sorban csökkentheti bolygónk környezeti terhelését.

Kattintson ide és tudjon meg többet a napelem pályázatról » Többet akarok tudni! «