Kiserőművek vállalkozások részére

Visszatáplálás elleni védelemmel ellátott napelemes rendszer nagyfogyasztóknak

Akár 3 év alatt is megtérülhet napelemes energiahatékonysági beruházása!

A napelem még mindig az első számú megoldás az energiaválságra! Az energiaárak növekedése a cégeket sújtja legnagyobb mértékben. Versenyképességének megőrzése érdekében a megoldást a visszwatt-védelmes napelemes kiserőmű jelenti, amellyel akár teljesen le is nullázhatja áramszámláját, így nem kell tovább aggódnia a költségei miatt. Előnyös továbbá, hogy a legtöbb vállalkozás a nappali órákban üzemel, ilyenkor keletkezik a legtöbb fogyasztás és ilyenkor termel a napelem is, így a megtermelt energiát adott hálózaton belül azonnal is fel is tudják használni.

226305362_518912602533380_8240139859154918421_n

Mi a visszatáplálás (visszwatt) védelem?

A napelemes rendszer termelését okos szabályozó és mérő eszközökkel optimalizálni lehet a mért fogyasztás alapján. A rendszer annyi energiát termelhet, amennyit el is fogyaszt az adott pillanatban, mivel jelenleg a hálózatra táplálás nem lehetséges. Ha a termelés adott pillanatban több, mint amennyit a fogyasztó el tud használni, akkor a visszwatt-védelem az invertereket visszaszabályozza pillanatnyi fogyasztásra, vagy lekapcsolja azt.

Beépítésével a hálózati kapcsolódás nem szűnik meg, így amikor a napelemek nem termelnek cége továbbra is a hálózatból veszi fel a szükséges villamosenergiát.

kiserőművek cégeknek

A többlet energiát akár akkumulátorokkal is el lehet tárolni

akkumulátor

A lítium-vas-foszfát technológián alapuló ipari energiatároló megoldásokkal biztonságosan, stabilan működő akkumulátoros - energiatárolós napelemes rendszer az, ami biztosítja a függetlenséget, a maximális kihasználást, vagyis a saját energia helyben történő felhasználását! Kiválóan alkalmazható iparban, a hektikus villamos energia hálózatban fellépő energiaigények kompenzálására (Peak Shaving).

Ipari méretű napelemes rendszer telepítés vállalkozások számára, akár gyármentő program keretében is

igények felmérése (15 perces fogyasztási adatok részletes elemzése)
komplex döntéselőkészítés
koncepciótervek és megvalósíthatósági tanulmányok elkészítése
teljeskörű engedélyeztetés: igénybejelentés, csatlakozási-, tűzvédelmi-, villámvédelmi-, kiviteli-, építési engedély terv készítés*
magas minőségű napelemes termékek telepítése akár raktárról, elsősorban európai gyártóktól, garanciával
14 éves szakmai tapasztalat
szervizelés, karbantartás

Az alábbi fogyasztási görbe egy visszwattos rendszer napi fogyasztását és termelését szemlélteti:

abra

A gyármentő programról bővebben: https://kormany.hu/hirek/meghosszabbitjuk-az-energiaintenziv-cegek-tamogatasi-programjat

huawei
Fronius Logo
trina
testvolt
sma-stp20000tl-30-inverter_4
k2system
canadian
longi

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Filyó Balázs, értékesítési vezető: +36202700838    A Küldés gomb megnyomásával hozzájárul, hogy a Solargroup Energy Kft. a megadott személyes adatait megkeresés céljából (telefon, e-mail) az adatkezelési tájékoztató alapján kezelje.