Projoy tűzvédelmi kapcsolók

18106041

PROJOY TŰZVÉDELMI LEVÁLASZTÓ KAPCSOLÓ GARANTÁLJA A NAPELEMES RENDSZER BIZTONSÁGÁT

A legtöbb napelemes rendszernél a DC leválasztó kapcsolók integrálva vannak az inverterekkel. Amikor ezek a DC kapcsolók le vannak állítva, akkor is 600~1500 DC folyik az inverter és a panelek között. Tűz esetén a tűzoltók komoly veszélynek vannak kiállítva, de ha tűzoltás előtt lekapcsolják az AC-t, akkor a PEFS tűzvédelmi kapcsoló felfedezi a hálózati hibát és 5 másodpercen belül automatikusan leállítja a leválasztó kapcsolót. Mivel ez a tűzvédelmi kapcsoló közel van telepítve a napelem panelekhez, ezért a házban lévő DC lekapcsolódik, ami biztonságos környezetet nyújt a tűzoltóknak, illetve csökkenti a sérülés lehetőségét és biztosítja a napelemes rendszere biztonságát.

Projoy_PEFS-G2-adatlap_HU_v5-page-003

HASZNOSÍTSUK AZ ÉRTÉKES IDŐT A TŰZ KIVÉDÉSÉRE

A PEFS tűzvédelmi kapcsoló megfelel a nemzetközi tűzoltói munkamenet szabványának. Tűz esetén, amikor az AC lekapcsolt, a gyors leállást biztosító kapcsoló automatikusan lekapcsolja és leválasztja a paneleket, így a tűzoltókat nem veszélyezteti a tetőn lévő panelek magas feszültsége, és értékes időt nyerhetnek a baleset kiküszöböléséhez.

TELJESEN LEVÁLASZTJA A PANELEKET

A PEFS tűzvédelmi kapcsoló PEDS kapcsolót használ és közvetlenül használható napelemes panelekkel. Tűz esetén a tűzvédelmi kapcsoló gyorsan lekapcsolja a teljes napelemes rendszert, magas DC feszültség veszélye nélkül. Ha az ügyfél minél alacsonyabb DC feszültséget szeretne elérni a tetőjén (pl. 80V~120V alatt), lehetőségünk van több tűzvédelmi kapcsolót is telepíteni (egyet 2-3 panelenként) a maximális biztonság érdekében.

A LEGNÉPSZERŰBB DC KAPCSOLÓKAT HASZNÁLJA

A Projoy PEFS széria a PEDS kapcsolóval van felszerelve, ami világszerte a legnépszerűbb napelemes DC kapcsoló. A Projoy mechanikus lekapcsolási ideje 5 milliszekundum. Öntisztító funkcióval kombinálva jelentősen nagyobb kapcsolók tartóssága és biztonsága. Ezen okok miatt válassza a legtöbb inverter gyártó a PEDS kapcsolót.

NEM IGÉNYEL MÁS HÁLÓZATOT ÉS STABILABB KI/BEKAPCSOLÓ KÉPESSÉG

A piacon lévő más távoli kommunikációt igénylő gyors leválasztós eszközökkel összehasonlítva, a Projoy PEFS tűzvédelmi kapcsolót közvetlenül az AC áramkör irányítja, ami nem igényel további hálózatot. A meglévő váltóáramú rendszert használja. Emellett, a PEFS nem rendelkezik elektronikus úton történő kikapcsolási funkcióval, hanem egy leválasztó kapcsolóval, ami sokkal stabilabbá teszi a DC áramkörről való lecsatlakozást.

MEGHOSSZABBÍTJA AZ INVERTER ÉLETHOSSZÁT

Ha a Projoy tűzvédelmi kapcsoló van telepítve a rendszerébe, áramszünet, karbantartás vagy áramköri meghibásodás esetén, a DC áramkör automatikusan lekapcsolódik. Ez nagymértékben meghosszabbítja a solar inverterek élethosszát, és biztonságosabbá teszi az inverterek javítását.

AUTOMATIKUS VISSZAÁLLÍTÁS

A Projoy PEFS tűzvédelmi kapcsolója automatikusan visszaállítja magát. Amikor az AC áramforrás lekapcsolt (pl. áramszünet esetén) és utána visszakapcsoljuk, a PEFS önműködően visszaáll és gyorsan csatlakozik az áramkörhöz. Az ügyfélnek így nem kell kézzel visszaállítania.

PROFI DC KAPCSOLÓ GYÁRTÓ

A Projoy hatalmas DC kapcsoló gyártási tapasztalattal rendelkezik és világszerte elismert cég. A Projoy Kínában az első számú cég, ami távoli kommunikációt nem igénylő áramkapcsolót gyárt, hatékonyan biztosítva a magas DC áramú tetők biztonságát.

youtube-video-thumbnail

Termékek