SHARP – NB-JD540 W kétoldalú napelem

   Segíthetünk?

HÍVJON MOST! +36 20 246 86 00

Kétoldalú napelem.

M10-es ostyából készült 144 félcellákat két üvegréteggel tokozzák a kétoldali hasznosításhoz, teljesítményhez és a hosszú távú megbízhatóság érdekében.

SHARP – NB-JD540W kétoldalú napelem

Nagy teljesítmény

 

Az NB-JD540 modul hatásfoka 20,9%, és 144 darab M10-es ostyaméretű félcellával van felszerelve. A modult 1500 V-ig terjedő rendszerfeszültségre tervezték, és a hátsó üveg cellái közötti résekbe fehér fényvisszaverő anyagot vittek fel, hogy növeljék a fényelnyelést az elülső oldalon.

Az alacsony, -0,349%/°C hőmérsékleti együttható magasabb környezeti hőmérsékleten magasabb teljesítményt biztosít, ami az éghajlatváltozás és az ebből következő hőmérséklet emelkedés miatt egyre fontosabbá válik.

Nagyfokú termékmegbízhatóság
Az EVA (etilén-vinil-acetát) és PEO (poliolefinek) kombinációját tartalmazó, nagy teljesítményű kapszulázó fóliát a kétoldalas modulok hátoldalát érintő feszültség által indukált degradáció (PID) megelőzésére használják.

Az NB-JD540 kétoldalas modul kerek sávokat használó 10 gyűjtősínes technológiája megnöveli az egyes cellákból nyerhető energiát és kevésbé érzékeny a mikrorepedésekre, nagyobb megbízhatóságot biztosítva így a modulnak.

Mint minden Sharp félcellás panel, az NB-JD540 egy helyett három kis csatlakozódobozzal rendelkezik, és mindegyikhez egy bypass dióda tartozik. Ezek a decentralizált csatlakozódobozok kevesebb hőt visznek át a cellákba, és ezáltal növelik a napelem panelek élettartamát és a rendszer általános teljesítményét.

A panel biztonságát, minőségét és tartósságát IEC tanúsítványokkal (IEC61215 és IEC61730) ismerték el. A modulokat szigorúan tesztelték a nemzetközi szabványoknak való megfelelés és a szélsőséges körülmények közötti tartósság szempontjából, és megfeleltek az ammónia, a sós pára, a homok és a PID-ellenállás tesztjeken.

Méretek
Az NB-JD540 méretei: 2278 x 1134 mm, 30 mm-es alumíniumkerettel. Az elülső és a hátsó üvegréteg egyenként 2 mm vastag, a panel összsúlya pedig 32,5 kg.

Nagyszerű garancia
A modulra 30 év lineáris garancia vonatkozik a névleges teljesítményre, valamint 15 év termékgarancia az EU tagországokban és számos további országban, a panel végső felhasználóhoz történő szállításától kezdve.

>> Adatlap letöltése <<