SMA – SUNNY TRIPOWER 3.0 / 4.0 / 5.0 / 6.0

Kategória:

Segíthetünk?

HÍVJON MOST!

+36 20 246 86 00

Leírás

SUNNY TRIPOWER 3.0 / 4.0 / 5.0 / 6.0


A Sunny Tripower 3.0-6.0 különösen nagy teljesítményűvé teszi a PV rendszereket a háztartásokban. A legmagasabb frekvenciaváltó teljesítményét a felhasználó könnyedségével és kényelmével ötvözi. Az integrált szolgáltatásokkal és árnyékolástechnikai megoldásokkal tetszőleges kihívást jelenthet a tetőkön. A Sunny Tripower megbízhatóan biztosítja a maximális napi hozamot és csökkenti a villamosenergia-költségeket.

Gyors és egyszerű telepítés
Mindössze 17 kilogramm súlyú, ez a háromfázisú Sunny Tripower gyorsan telepíthető minimális helyigény mellett. A Sunny Tripower gyorsan telepíthető intelligens telefonon vagy táblagépen keresztül integrált webes felületének köszönhetően.

  • Az egyszemélyes telepítés alacsony súly miatt 17 kg
  • A kompakt kialakítás minimális helyigényt jelent
  • 100% -os plug and play telepítés

 

Intelligent Solar Power Generation

A Sunny Tripower mindent tartalmaz, olyan jól megalapozott termékfunkciókkal, mint az OptiTrac Global Peak és az SMA Smart Connected, amelyek kiegészülnek a modul optimalizálásával integrált TS4-R kommunikációval. Ennek köszönhetően még az árnyék a modulon sem jelent problémát. Az OptiTrac Global Peak integrált árnyékolást biztosító rendszer biztosítja a maximális hozamot világos árnyékban. Nagy mennyiségű árnyék vagy komplex tetőszerkezet esetén a TS4-R modul optimalizátorok könnyen és szelektíven felszerelhetők a maximális hozamokhoz. Az ingyenes SMA Smart Connected szolgáltatás elemzi az inverter működését, azonnal tájékoztatja a telepítõt a szabálytalanságokról, és ajánlja a javasolt megoldásokat a maximális rendszer rendelkezésre állásának biztosítására. Az üzemeltetők és a telepítők mindig figyelemmel kísérhetik a rendszert az SMA monitoring portálokon keresztül. A TS4-R moduloptimalizálónak köszönhetően minden egyes modul külön kérésre ellenőrizhető.

  • Integrált SMA Smart Connected szolgáltatás
  • Integrált árnyékolás az OptiTrac Global Peak és a TS4-R kommunikációval
  • Ingyenes online monitorozás a Sunny Portal és a Sunny Places segítségével
  • Dinamikus aktív teljesítménykorlátozás