Fronius Wattpilot

Tökéletes kombináció: Töltse elektromos autóját napenergiával

A Fronius Wattpilot használatával az elektromos meghajtású gépkocsik tulajdonosai szabadon eldönthetik, hogy miként kívánják feltölteni a járműveiket. A változó villamosenergia-tarifákat is figyelembe véve ez egy különösen költséghatékony megoldás.

A Fronius Wattpilot kétféle változatban is elérhető: a helyhez kötött telepítésű Wattpilot Home otthoni, a mobil Wattpilot Go pedig útközbeni töltéshez ideális. Az eszköz a hozzá tartozó Solar.wattpilot alkalmazáson keresztül működtethető, amely egyben a töltés folyamatáról is áttekintést nyújt. Az intelligens Plug-and-Play töltési megoldás két különböző töltési módot kínál: az Eco és a Next Trip módokat. Ezen túlmenően a Wattpilot a napelemes rendszerek hasznosítására van optimalizálva: a megtermelt többlet-napenergiával így különösen költséghatékony és fenntartható módon, amper szerinti pontossággal töltheti fel gépkocsiját.

A FENNTARTHATÓ E-MOBILITÁS ELŐNYEI

/ Költséghatékony megoldás
Töltse fel elektromos autóját költséghatékony napenergiával egyenesen a saját tetőjéről.

/ Önfogyasztás növelése
Használja saját napenergia nagy részét, és kevesebbet tápláljon a hálózatba.

/ Csökkentse a CO2 – kibocsátást
Töltse fel autóját zöld energiával, károsanyag-kibocsájtás nélkül, csökkentse ökológiai lábnyomát és biztosítsa a jobb levegőminőséget.

TÖLTŐDOBOZ OTTHON ÉS ÚTON

A Fronius Wattpilot ideális töltődoboz azok számára, akik rugalmasan és olcsón akarják tölteni elektromos autójukat otthon és úton.

/ Költséghatékony töltés és rugalmas villamosenergia-tarifák
/ Töltse fel a napelemes rendszerek többletenergiájával
/ Intelligens töltési módok a megfizethető és tervezhető töltés érdekében
/ Egyszerű kezelés és alkalmazás a még nagyobb áttekinthetőségért és rugalmasságért

Egy termék se felelt meg a keresésnek.