Útjára indult a GINOP-4.1.3-19 pályázat „Napelemes rendszer telepítésének támogatása mikro-, kis- és középvállalkozásoknak” címmel. A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara cégünket, mint a megye meghatározó napelemes kivitelező cégét és nagykereskedőjét kérte fel a pályázati fórum levezetésére.

Nagyon örültünk a felkérésnek és annak is, hogy sokan eljöttek a rendezvényre. A mai világunkban nem csak magánemberként, hanem felelős cégként is figyelnünk kell környezetünkre. Törekednünk kell, hogy minél kisebb mértékben hagyjunk magunk mögött ökológiai lábnyomot, ami hatványozottan igaz a vállalkozások energia vételezésére.

A pályázat feltételeinek, kiírásának bemutatója után lehetőség nyílt a kérdésekre, melyből szép számmal érkezett a megjelentektől. Örülünk, hogy sok cégvezető felismerte a napenergia hasznosságát és azon gondolkodik, hogyan vezesse be ezt saját vállalkozásába.

Ismeri a GINOP-4.1.3-19 napelemes pályázatot?

Amennyiben Ön is gondolkodik, hogyan hasznosítsa vállalkozásának a napenergiát és mindezt most vissza nem térítendő támogatással, akkor kattintson az alábbi linkre és kollégánk tájékoztatja a részletekről»» KKV pályázat ««