SolarGroup Romania RO
solargroup logo

Napelem a cégének.

Váltsa ki az áramszámlát napelemmel és spóroljon akár milliókat.

Tényleg megtérül a napelem még 2024-ben is?

A válasz nem egyszerű: egyből rávágni, hogy „igen”, felelőtlenség lenne részünkről.

Tapasztalatunk viszont azt mutatja, hogy alapos helyszíni felméréssel, az igények meghallgatásával és pontos tervezéssel igenis megvalósítható.

Éppen ezért ajánljuk minden érdeklődőnknek, hogy kérjen ingyenes árajánlatot. Így minden szükséges információt gyorsan be tudunk kérni és a lehető leghamarabb kiderül, hogy  milyen gyorsan térülne meg a napelemes befektetése.

Miért a Solargroup?

Korábbi céges referenciáink (50 kW-1 MW)

Hogyan néz ki a folyamat?

1.

Kérjen ajánlatot az űrlap kitöltésével

2.

Felvesszük a kapcsolatot 2 munkanapon belül

3.

Segítünk az adminisztrációban és kivitelezésben

4.

Már termel is a napelemes rendszer, viszlát áramszámla!

Csak a legjobb márkákkal dolgozunk.

Gyakori kérdések

Valljuk be őszintén látatlanban senki nem köt üzletet. Amennyiben ez mégis megtörténik, úgy mind a megrendelő, mind a kivitelező nagy kockázatot vállal. A megrendelő azért, mert nem olyan rendszert kap, ami optimálisan (nem alul és nem túl tervezett)kiszolgálja. A kivitelező pedig egyszerűen elszállhat a költséggel, ami veszteséget termel. Ez mindkét fél számára rossz megoldás.

Mi az amit vizsgálunk?

  • TetőszerkezetA napelemek rögzítése nem mindegy milyen felületre történik. Ekkor írjuk fel pontosan a dőlésszögeket is a panelek megfelelő elhelyezéséhez.
  • Árnyékelemzés szemrevételezésselMegvizsgáljuk a fákat, árnyékot vethető építményeket. Ezt kollégánk már „ránézésre” pontosan be tudja határolni. Ez pl. nagyon befolyásolja a végösszeget, mert ez is nagymértékben meghatározza, hogy milyen panelre kap árjaánlatot.
  • A lakás/ház elektromos rendszere megflelő-e. Többször tapasztaltuk, hogy bizony elsőként ezt kellett a villanyszerőknek (külön díjazás) rendbe tenni.
  • Felmérésre és megtervezésre kerül ilyenkor a vezetékek elhelyezése valamint az inverter helye is ekkor kerül kijelölésre.
  • Végül,  de nem utlsó sorban a helyszínen kapjuk meg a telepítés helyének pontos GPS koordinátáit, mely alapja a további árnyékelemzésnek és napsütéses órák behatárolásának a területen.

A választás nem könnyű, hiszen mindenki a legjobbnak hirdeti magát. Érdemes a szimpatikus cég nevét beírni először a Googlebe és meggyőzödni arról, hogy régóta és stabilan üzemel. 

Nagyvonalakban jelenleg monokristályos napelemek vannak a piacon, többféle teljesítménnyel, melyből természetesen segítünk kiválasztani az önnek legmegfelelőbbet.

Cégünk az alábbi garanciákkal adja át munkáit:

– 5 év garancia a kivitelezésre
– 10 év garancia a rögzítéstechnikára
– 5 év az inverterre, mely Fronius invertereknél 20 évig is terjedhet (erről kollégánk ad bővebb felvilágosítást)

Napelem paneleknél az alábbi garanciális feltételek vannak, melyek hatósági szabályozás alá esnek:

A napelem táblák 1000 W/m2 napenergia besugárzás esetén a gyártási névérték minimum 80%-át fogja leadni 25 év múlva is, a 35° szélességi fokon belül és maximum 25°C panel hőmérsékleten.
Teljesítmény 10 év 90%, 25 év 80% ez alá nem eshet, enélkül nem lehet forgalomba hozni.

A kisebb teljesítmény általában abból ered, hogy nem megfelelő a dőlésszög vagy a tájolás, esetleg a panelek rendkívül felmelegszenek. Minél jobban melegszik a panel, úgy csökken a hatásfok. Ezért kell a megfelelő telepítés körültekintően elvégezni. pl. Cégünk nem telepíti a paneleket közvetlenül a héjazatra, hanem tartóra, hogy járja a szél.

A napelemes rendszer kiválasztása, telepítése körültekintést, szakmai hozzáértést igényel. Amennyiben cégünket választja megkapja több mint ezer telepítés szakmai felmérésének, kivitelezésének tapasztalatát.

🤝Ajánlatkérés

Ajánlatkérés vállalkozásoknak