SolarGroup Romania RO
solargroup logo

Napelem nagykereskedelem

Napelem nagykereskedés

Vásároljon másfél évtizedes tapasztalatú, megbízható cégtől!

Napelem nagykereskedésünk széles termékpalettával rendelkezik, melyet napelemes kivitelező cégek számára egyaránt biztosít.

 

  • Azonnal elérhető, óriási raktárkészlet.

  • A legjobb napelemes márkák legújabb termékeit biztosítjuk.

  • Mennyiségi kedvezmény nagyobb projektek esetén.

  • Rugalmas fizetési konstrukciók.

  • Rendszeresen elérhető szakmai tréningeket biztosítunk.

Mindent megtalál nálunk, amire szüksége lesz a napelemes rendszerek telepítéséhez!

Fontosnak tartjuk a minőséget, mi magunk is nagy erőfeszítéseket teszünk azért, hogy ügyfeleink a számukra legjobb megoldásokat élvezhessék. Partnereinket is hasonlóképp támogatjuk abban, hogy minél magasabb minőséget kínálhassanak megrendelőiknek, legyen az például egy kisebb projekt vagy egy visszwattos rendszer.

Napelemek, inverterek és rögzítéstechnika, valamint egyéb alkatrészeket tartalmazó kínálatunkban elérhető minden, ami kell egy napelemes rendszerhez.

A beszerzésben és biztonságos szállításban szakértő segítségre találhat bennünk!

– Napelem

– Inverter

– Napelem rögzítés

– Monitoring eszközök

– Solar optimalizálók

– Tűzvédelmi kapcsolók

– Mérőműszerek

– Hibrid rendszerek

– Elektromos autótöltők

– Napelemes autó parkoló

 

A napenergia olyan megoldások sokaságát tárja elénk, ami kihagyhatatlan a megújuló energia elérésének szempontjából. Teljesen mindegy, hogy csak kisebb lakóépület vagy ipari épület villamosenergia ellátásához van szükség napelemes rendszerre, meg van minden hozzá, hogy a lehetőségekből a legtöbbet hozhassuk ki. 

Legyen partner, szerezze be egy helyről a napelem rendszerhez szükséges összes alkatrészt! Gondoskodunk róla, hogy bonyodalmak nélkül juthasson el Önhöz rendelése. Hatalmas készletünkben számos világvezető márka termékei állnak rendelkezésre, a legnépszerűbb és legmegbízhatóbb gyártók felhozatalából szolgálhatja ki ügyfeleit. Rövid idejű kiszállítással, kedvező vásárlási feltételek mellett szerezheti be megrendelői számára a rendszerhez való napelemes-, és tartószerkezet-, valamint minden további elemet, alkatrészt.

Műszaki szempontból a legkiválóbb, legmegbízhatóbb gyártói termékpalettával szolgálhatunk, mint a Fronius inverter, SMA inverter, Trina Solar, Sharp napelem, Qcells napelemek, valamint SolarEdge termékek, polikristályos, monokristályos, PERC technológiás, félcellás napelemek számos változatát megtalálhatja nagykereskedelmi kínálatunkban, gyártói garancia mellett.

Vegye fel a kapcsolatot velünk, legyen a partnerünk, hogy versenyképes árak mellett, egyedi lehetőségeket élvezve gyors ügyintézés mellett juthasson hozzá a kedvező megoldásokhoz!

Napelem nagyker

15 év tapasztalatával dolgozunk, többszáz cég partnere vagyunk!

Miért válasszon minket?

Cégünk büszke rá, hogy az évek alatt kivitelezésben, tervezésben, tanácsadásban meghatározó vállalkozása lett térségünknek. Az általunk beépített eszközök mennyisége, pedig felkeltette a gyártók figyelmét is, akik a kialakult jó kapcsolatot egy magasabb szintre emelték. Így lettünk nagykereskedelmi partnerei több világmárkának.

Így inverterek, napelem panelek vagy akár rögzítéstechnika területén is ki tudjuk szolgálni a hozzánk forduló kivitelező vállalkozásokat a legnagyobb gyártók termékeivel.

 

Nagykereskedelmi weboldalunk elérhetősége:

https://solarnapelemnagyker.hu

Benke Attila
Németh Nándor
napelem nagyker nagykereskedés

PARTNEREINK

Huawei logo
Fronius logo
QCELLS_Logo_Tagline_primary
k2system
Sharp logo
Heckert Solar
Canadian Solar
Longi
Trina Solar
Select your currency
EUR euró