SolarGroup Romania RO
solargroup logo

Ezek az inverterek hatékonyak és megbízhatóak. A Fronius inverterek minden fotovoltaikus rendszer nélkülözhetetlen szívét alkotják. Az 1,5–100 kW-os teljesítménykategóriák garantálják a gyakorlatban bármilyen rendszerméretre való alkalmasságot – a lakosságitól az ipari méretű rendszerekig.

Termékválaszték:

FRONIUS PRIMO

A kommunikatív inverter optimalizált energiamenedzsmenthez, egyfázisú rendszerekhez.

A 3,0-tól 8,2 kW-ig terjedő teljesítményosztályokkal a Fronius Primo tökéletesen kerekké teszi az új SnapINverter invertergenerációt. Az egyfázisú, transzformátor nélküli készülék az ideális inverter a magán háztartások számára.

Az innovatív SuperFlex designnal maximális rugalmasság érhető el a berendezés-méretezésben, miközben a SnapINverter szerelőrendszer a lehető legegyszerűbb telepítést és karbantartást tesz lehetővé. A sorozatkivitelben integrált, WLAN-nal, energia-menedzsmenttel, számos csatlakozóval és interfésszel stb. ellátott kommunikációs csomag ezenkívül kommunikatív inverterré is teszi a Fronius Primo-t a családiház-tulajdonosok számára.

FRONIUS SYMO

A kisméretű háromfázisú inverter a maximális rugalmasság biztosításához.

A 3,0 kW-tól 20,0 kW-ig terjedő teljesítményével a transzformátor nélküli Fronius Symo az ideális választás minden rendszermérethez.

A Superflex design-nak köszönhetően a Fronius Symo kanyargós és több irányú tetőre is ideális választás. Az alapfelszerelés része a vezetékes, vagy vezeték nélküli internet csatlakozási lehetőség, illetve a harmadik fél eszközeinek támogatása, így téve a Fronius Symo-t a piacon elérhető legkommunikatívabb eszközzé.

 

FRONIUS SYMO ADVANCED

A legújabb Fronius SnapINverter háromfázisú rendszerekhez.

 10,0 kW-tól 20,0 kW-ig terjedő teljesítmény. A Fronius Symo Advanced nemcsak a milliószorosan bizonyított teljesítményével és rugalmasságával, hanem új felszereltségével is lenyűgöző. A biztonság szempontjából a csúcspont az integrált Fronius Arc Guard ívhúzás elleni technológia, amely biztosítja, hogy a Fronius Symo Advanced túlteljesíti a legszigorúbb szabványokat is, és a jövőben is biztonságos és megbízható választás bármilyen méretű kisipari és ipari napelemes rendszerhez.

 FRONIUS ECO

A legnagyobb hozamokat biztosító kompakt projekt-inverter.

 A 25,0- és 27,0 kW teljesítményosztályokban használható háromfázisú Fronius Eco-val optimálisan teljesülnek a nagy berendezések követelményei. A kis tömegnek és a SnapINverter szerelőrendszernek köszönhetően a transzformátor nélküli készülék egyszerű és gyors telepítést tesz lehetővé bel- és kültéren egyaránt.

Az IP 66 védettséggel új mércét állít fel az invertersorozat. Ezenkívül a minden pólusba beépített ágbiztosító-tartóknak és az opcionálisan választható túlfeszültség-védelemnek köszönhetően már nincs szükség gyűjtődobozok használatára az ágakban.

 FRONIUS PRIMO GEN24 PLUS
 
3,0 kW-tól 10,0 kW-ig terjedő teljesítményű hibrid inverter háromfázisú rendszerekhez.

Fenntartható, megbízható, jövőbeli biztonságot kínáló: ha a Fronius GEN24 Plus invertert használja a napelemes rendszer központi elemeként, rugalmasan és gazdaságosan termelheti saját maga az energiát.

Akkumulátorrendszert csatlakoztathat a hibrid inverterhez, hogy a termelt napenergiát áramellátásra, fűtésre, hűtésre és elektromobilitáshoz használja. Teljes napenergia a saját személyi energetikai átállásához a Fronius GEN24 Plus segítségével.

FRONIUS PRIMO GEN24

3,0 kW-tól 10,0 kW-ig terjedő teljesítményű hibriddé alakítható inverter háromfázisú rendszerekhez.

Gazdaságos megoldás a későbbiekben energiatárolásos rendszerre átállni kívánó felhasználóknak. PV point lehetőség, áramszünet esetén is biztosítani tudja bizonyos mennyiségű villamos energiát. Szoftverfrissítés megvásárlásával pedig ugyanazokat a funkciókat tudja biztosítani, mint a Fronius Symo GEN24 Plus hibrid inverterek.

FRONIUS TAURO ECO
 
Tökéletes a költségoptimalizált rendszerekhez.

Az 50- és 100 kW közötti teljesítményosztályokban kapható háromfázisú Fronius Tauro maximális teljesítményt ígér, még a legmostohább körülmények között is. Intelligens hardverkialakításának köszönhetően nemcsak a rendszeregyensúly-költségek optimalizálásához járul hozzá, hanem példátlan rugalmasságot is kínál a rendszerkialakítás tekintetében. A Fronius Tauro inverterrel mind centralizált (P változat), mind decentralizált (D változat) rendszerkialakítások megvalósíthatók. Ezenkívül a piac legegyszerűbb szerelése és leggyorsabb szervizelése maximális biztonságot garantál.
 

FRONIUS TAURO
 
A megoldás nagyméretű napelemes rendszerekhez.

50 kW-os teljesítményű, 3 munkapontos projektinverter. Maximális rugalmasság a rendszer kialakításában, ugyanakkor minimális rendszerüzemeltetési költségek: a bivalyerős Fronius Tauro inverterrel még gazdaságosabban üzemeltethetők a nagyméretű napelemes rendszerek. Akár közvetlen napfényben, akár szélsőséges hőségben, dupla falú háza, valamint aktív hűtése még a legkedvezőtlenebb környezeti feltételek mellett is teljes teljesítményt és maximális hozamot biztosít. Ugyanakkor az Ausztriából származó, nagy ellenállóképességű projektinverter gyorsan telepíthető és tartható karban.

További részletek a termékeinkre kattintva a műszaki leírás fül alatt megtekinthetők.

Nem igazodik ki a műszaki adatokon? Nehéz a döntés? Számos vélemény olvasható az interneten azzal kapcsolatban, hogy kinek melyik modellre esett a választása és melyek az előnyök, amiket tapasztal. Az összes végigolvasása helyett kérjen inkább szakértő tanácsot, hiszen mi segítünk a választásban!

Kollégáink a folyamatos képzések által mindig naprakészek. A kivitelezés minősége érdekében mérünk, tesztelünk és csak azután kerülhet átadásra a rendszer, amennyiben azzal elégedettek vagyunk.

Az elérhető pályázatok és támogatások kapcsán is segíteni tudunk, amennyiben szeretné kihasználni az esetlegesen rendelkezésre álló lehetőségeket!

 Garancia
 
Kivitelezésre – 2 év
Fronius inverterekre – 10 kW-ig 10 év, 12,5 kW felett 5 év

Több esetben is félreértések vannak a jótállás kapcsán. A gyártó teljeskörűen 2 évet garantál, ezen felül azonban lehetőség van meghosszabbítani azt, de sokan nem tudják, hogy ez regisztrációhoz van kötve.

https://www.solarweb.com/

A regisztrációt az a cég tudja elérni, aki telepíti a készüléket. A gyártótól történő szállítástól számítva 30 hónap áll rendelkezésre ehhez. További garanciát a https://www.solarweb.com/ oldalon lehet megvásárolni.

 Fronius Warranty:
 
-10 kW-ig további 8 év jár az alap 2 évhez
-12,5 kW- felett további 3 év jár az alap 2 évhez

Az első két évben minden anyagköltséget fedeznek a szállítási költségekkel együtt, továbbá a szerviz díjakat. Az anyagköltségre vonatkozik a plusz 8 és plusz 3 év.

Fronius Warranty Plus:
 
2+3 év teljeskörű garanciát tud adni.

Beletartozik az anyagköltség és minden más, mint a szervizdíj és szállítási költségek egyaránt.

Kollégáink személyre szabott tájékoztatást tudnak nyújtani ebben a témában!

A megfelelő napelem inverter kiválasztása különösen fontos. Ugyan az alkalmazását rugalmasság jellemzi, nem árt, ha tisztában vagyunk a lehetőségeinkkel, ha a napelemek vannak terítéken. Ár-érték arányában a Fronius piacvezető termékeivel mindenképp megéri!

A napelem kalkulátor segítség abban, hogy megtalálhassa ár szempontjából is az Önnek megfelelő méretű rendszert! Akár családi ház, akár ipari épület – mindenre van megoldás! Például egy elektromos autó töltésére alkalmas megoldást is könnyen meg lehet találni, amennyiben efféle lehetőségek érdeklik.

A nagykereskedelmi tevékenységek mellett cégünk vállalja a tervezés és kivitelezés folyamatát!

1–16 termék, összesen 32 db