SolarGroup Romania RO
solargroup logo

A Fronius Symo GEN24 Hybrid a 24 órás napelemes megoldás – a Fronius Energy Package csomagja

Ez az inverter kombinálja az akkumulátortöltő rendszert, az akkumulátor invertert, a hibrid invertert, a vezérlőt és a rendszerellenőrző megoldást egy készülékben. A 3,0 és 5,0 kW közötti váltóáramú motoroknál a frekvenciaváltó képes akár 8,0 kW-ig feldolgozni, hogy a háztartási fogyasztók energiaellátását biztosítsák, és a Fronius Solar Battery napelemes rendszeréből többlet energiát tároljanak át. Az intelligens energiaáramlás-kezelő rendszernek köszönhetően a beépített Multi Flow technológia támogatja az egyidejű energiaáramlást minden irányban, valamint az akkumulátor tárolására szolgáló AC-, DC- és AC- és DC kapcsolatokat. Az eredmény: maximális önfogyasztás és optimális rendszer jövedelmezőség.

A Fronius Hibrid Rendszerek rendszer lehetővé teszik, hogy a napelem rendszer által termelt bármilyen fel nem használt energia ideiglenesen egy akkumulátorba kerüljön. Az eredmény: a rendelkezésre álló energia maximális önfogyasztása és a maximális energiafüggetlenség. A felesleges napenergia felhasználható olyan esetekben, amikor a feltételek alakulása gyenge vagy nem adottak. Az opcionális vészhelyzeti energiaellátás funkcióval a háztartás elektromos áramellátást élvezhet áramkimaradás esetén is. A Fronius Symo Hybrid inverter lehetővé teszi az akkumulátorok DC vagy AC bekötését is. AC bekötés esetén egy meglévő PV rendszer retrofitálható egy tárolóegységgel anélkül, hogy PV generátort kellene csatlakoztatnia a Fronius Symo Hybrid inverterhez. A Fronius Energy csomag ezért alkalmas új berendezésekre és a tárolóeszközök meglévő PV rendszerekre történő utólagos felszerelésére.

A Fronius Hibrid Rendszerek segítségével a Fronius átfogó és rendkívül hatékony teljes csomagot kínál a maximális függetlenségért, amely a tulajdonos egyedi igényeihez igazítható.

https://youtu.be/6uC0q1yqGU4

Mind a(z) 6 találat megjelenítve