SolarGroup Romania RO
solargroup logo

A K2 Systems egy, a napelemes rendszerekhez tartószerkezeteket gyártó és fejlesztő német vállalat, amelynek székhelye Renningenben, Németországban található. Az alumíniumból és nemesacélból készült termékek szerteágazó ügyféligényt képesek kielégíteni világszerte.

A K2 Systems a folyamatosan változó napelem-gyártó piac igényeihez illeszkedő új termékek és funkciók fejlesztése tekintetében élen jár a napelemes iparágban.

A K2 Systems által kifejlesztett megoldások kiváló minőségről és biztonságos kapcsolódásról ismertek. Az alkatrészek minőségét nemcsak saját gyári teszteljárásokkal, hanem három külső, a K2 Systems működésére vonatkozó hitelesítéssel rendelkező hatóság által elvégzett tesztekkel is ellenőrzik.
A K2+ okostelefon alkalmazás és a K2 Base szoftver abban segíti a napelemes rendszer telepítőket, hogy a lehető leggyorsabban tudjanak hozzájutni a projekt adatokhoz és projekttervekhez. A K2+ okostelefon alkalmazás különböző hasznos funkciókkal rendelkezik, ami jelentős időmegtakarítást eredményezhet. Például a tető ellenőrző-eszközzel közvetlenül az okostelefonjára, tabletjére, vagy laptopjára mentheti el a projekt adatokat. Mire visszaér az irodájába a terv készen is van K2 Base programmal. Ezenkívül a K2+ lehetővé teszi a projekt adatok átvitelét a K2 Base szoftverből közvetlenül az inverter tervezőhöz. Innen folytathatja a munkát a már megszerzett adatokkal. A K2 Base továbbá össze van kötve a Fronius Solar.configurator, SMA Sunny Design, és SolarEdge Designer programokkal.

A teljes, folyamatosan megújuló kínálat elérhető nálunk!

A K2 Systems termékek alkalmazási területei

Tetőcserép és hullámpala
Fém trapézlemez
Korcolt tetőlemez
Lapostetők

A termékkatalógusok itt érhetőek el:

https://k2-systems.com/en/resource-center/download-library/

Mind a(z) 9 találat megjelenítve