SolarGroup Romania RO
solargroup logo

Fronius Wattpilot

Fronius elektromos autó töltő

Rugalmas és intelligens autótöltés a Fronius Wattpilot funkcióival!

 

HOME

  • HOME 11 J

Otthoni, fixen telepített elektromos autó töltő, 11 kW és 22 kW teljesítményosztályban kapható. Csatlakoztassa és töltse autóját!

GO

  • GO 11 J
  • GO 22 J

Hordozható megoldás az útközbeni töltéshez. 11 kW és 22 kW teljesítményosztályban kapható. Csatlakoztassa és töltse autóját!

A Fronius Wattpilot elektromosautó töltés előnyei:

Aki rendelkezik saját napelemes rendszerrel, az jól ismeri annak minden előnyét. De még mindig sokan vannak, akik nem használják ki ezeket maximális módon, pedig többet is kihozhat az ingyenes áramból! Tudta, hogy 1 fázis és 3 fázis között automatikusan át tud váltani és 1 amperes lépésekben tud szabályozni? A napelemes rendszer többlet energiáját 1,38 kW-tól 22 kW-ig hasznosítja a lehető legoptimálisabb módon, hiszen a rendszer többlet töltését használja fel az elektromos autó töltésére, így Ön anélkül tudja tölteni autóját, hogy az az energia hiányozna a háztartásból. Ehhez azonban szükség lesz egy megbízható megoldásra, melyhez itt az elektromos autó töltő.

Két töltési mód

Igényeinek megfelelően töltheti fel járművét, melyhez a Fronius Wattpilot esetén két töltési mód áll rendelkezésre:

– Eco üzemmód

A már meglévő napelemes rendszer által lehetősége van az otthoni töltéshez. Az Eco üzemmódon keresztül helyben elérhető árammal oldható meg az elektromos autók töltése. Akár egy, a rendszerhez tartozó akkumulátor segítségével, akár hálózati árammal tölti a gépjárművet, mindkettő gazdaságos megoldás!

– Következő út üzemmód

Amennyiben egy bizonyos távolság megtételéig szeretné biztonságosan feltölteni az autóját, ez az elektromos autó töltő üzemmód pontosan erre szolgál! Saját napelemes rendszeréből használhatja fel a többlet energiát, amikor van rá lehetőség vagy használhatja a legolcsóbb hálózati áramot.

Az erőforrások különösen takarékos felhasználásával végezheti el a töltési folyamatokat, köszönhetően a tetszés szerint beállítható üzemmódoknak. Saját napelemes rendszerével, valamint a Wattpilottal független, fenntartható módon töltheti elektromos autóját.

SOLAR.WATTPILOT – alkalmazás a töltőhöz

Az elektromos autó töltő készüléket kényelmesen irányíthatja okostelefonnal vagy táblagéppel, melyhez a következő funkciókat érheti el:

  • A töltő egyszerű üzembe helyezése.
  • Töltési adatok megjelenítése letisztult felületen.
  • Töltési mód kiválasztása akár a távolból is.
  • Könnyű szoftverfrissítés.
  • Beállítások módosítása egyszerűen.

Fronius Wattpilot elektromos autó töltő adatok:

Go 11 J Go 22 J Home 11 J Home 22 J
Maximális töltési teljesítmény 11 kW 22 kW 11 kW 22 kW
Méretek 28,7 x 15,5 x 10,9 cm 28,7 x 15,5 x 10,9 cm 28,7 x 15,5 x 10,9 cm 28,7 x 15,5 x 10,9 cm
Hálózati csatlakozó CEE16 típusú, piros, 5-erű kábel/ 30 cm hosszú nullavezetővel együtt CEE32 típusú, piros, 5-erű kábel/ 30 cm hosszú nullavezetővel együtt 5-erű kábel/ 180 cm hosszú nullavezetővel együtt 5-erű kábel/ 180 cm hosszú nullavezetővel együtt
Külön megvásárolható adapterkészlet CEE32 típusú csatlakozó védőérintkezővel.
Kék színű, CEE típusú ipari csatlakozó, védőérintkezős dugaszoló aljzat, 16 A
CEE16 típusú csatlakozó.
Kék színű, CEE típusú ipari csatlakozó, védőérintkezős dugaszoló aljzat, 16 A
 

 

 

 

Hálózati kapcsolat WLAN WLAN WLAN WLAN
Telepítés Beltéri és kültéri Beltéri és kültéri Beltéri és kültéri Beltéri és kültéri
Beépítés típusa Függőlegesen lóg, rugalmas, hordozható Függőlegesen lóg, rugalmas, hordozható Függőleges, fix telepítés Függőleges, fix telepítés

A töltő termékek széles skálán képesek eleget tenni a különböző igényeknek. Amennyiben valaki saját töltőállomás kialakításának érdekében keresi a megfelelő terméket, a lenti kategóriák között megtalálhatja számításait! Ajánljuk viszonteladó partnereink figyelmébe ezeket a lehetőségeket, amelyek a Fronius biztosít számunkra.

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Select your currency
EUR euró