Referenciáink

Körösi Csoma Sándor Emlékpark – Tar, 50KW

Körösi Csoma Sándor Emlékpark – Tar, 50KW

A Mátra aljában fekvő Ter településen, a Magyarországi Karma Kagyüpa Buddhista Közösség számára építettük a Kőrösi Csoma Sándor Emlékparkban az...
Hotel Komló – Gyula, 60 KWP-os Napelemrendszer

Hotel Komló – Gyula, 60 KWP-os Napelemrendszer

Gyulán került kivitelezésre, a Komló Hotel különböző felületű és dőlésszögű komplex tetőszerkezetén. A Solargroup által használt professzionális német K2 Systems rögzítési...
500 KWP kiserőmű – Békéscsaba

500 KWP kiserőmű – Békéscsaba

Az Univerzál Zrt békéscsabai Ferro Pont Vas-Színesfém kereskedésénél telepítettük az 1 Ha-on álló 500 kW-os Napelemparkunkat. A kiserőmű gerincét 2000...
8 KWP-os Napelemrendszer – Csorvás

Miért éri meg?

Megéri beruházni? Ez a kérdés nyilván jogosan merül fel, mikor valaki eljátszik a gondolattal, hogy telepíttet otthonába egy szolár modult.

Bővebben…

Ügyfeleink mondták

Hírlevél

  Ne maradjon le akcióinkról, újdonságainkról - iratkozzon fel hírlevelünkre még ma!

  A Feliratkozás gomb megnyomásával hozzájárul, hogy a Solargroup Energy Kft. a megadott személyes adatait hírlevél küldés céljából az adatkezelési tájékoztató alapján kezelje.

  Visszahívás kérése

   A Küldés gomb megnyomásával hozzájárul, hogy a Solargroup Energy Kft. a megadott személyes adatait megkeresés céljából (telefon, e-mail) az adatkezelési tájékoztató alapján kezelje.

   Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

   Kiserőmű építés

   Napjainkban kisebb befektetéssel saját talajra telepített kiserőművet építhetünk, melynek energiatermelése nemcsak a magunk szükségleteit elégítheti ki, hanem még hasznot is hozhat számunkra.

   Az 500 kW-os kiserőművek telepítéséhez a Kormányhivatal Mérésügyi és Biztonsági Hatóság építési engedélyének beszerzése szükséges. Ezen kívül engedélyt kell kérni a közhálózatra való csatlakozáshoz is. Az engedélyezési folyamat senki ne riasszon vissza a telepítéstől, hiszen az 500 kW-os kiserőmű működtetésével évi kb. 500-600 ezer kWh termelés érhető el. Az így megtermelt áramot érdemes helyben elfogyasztani. Ekkora mennyiségű áramtermelésnél a túltermelést nem raktározhatjuk későbbi fogyasztásig. Néhány áramkereskedő vállalja egyedi megállapodás keretén belül, hogy a túltermelést beszámolja. Más lehetőségünk is van a felesleges áram felhasználására, mégpedig a tovább értékesítés. A megújulókra érvényes kötelező átvételi (KÁT) rendszer biztosítja számunkra a folyamat működését.

   Az 500 kW-os kiserőmű által használt napelem panelek elhelyezése egy tetőfelületen lehetetlen, hiszen a napelem rendszer felszerelésére minimum 1 ha terület szükséges, így a megoldás a talajra telepített kiserőmű létrehozása. A telepítés során több dologra is figyelnünk kell. Többek között fontos, hogy a villámcsapás elleni védelem megfelelő legyen. A talajra telepített kiserőművek esetében a környező tárgyak árnyékolására és a napelem panelek közötti szabad terület megállapítására is gondot kell fordítani. Ellenkező esetben nem tudjuk maximálisan kihasználni 500 kW-os kiserőművünk teljesítményét.

    

   Kérjen visszahívást, az alábbi űrlap elküldésével!

    A Küldés gomb megnyomásával hozzájárul, hogy a Solargroup Energy Kft. a megadott személyes adatait megkeresés céljából (telefon, e-mail) az adatkezelési tájékoztató alapján kezelje.