SolarGroup Romania RO
solargroup logo

Huawei logo

A Huawei a világ egyik vezető információ- és kommunikációtechnológiai infrastruktúrát és okoskészülékeket biztosító vállalata. A Huawei széles, versenyképes és biztonságos termék-, megoldás-, és szolgáltatás-portfólióval rendelkezik.

Díjnyertes megoldások!

A Huawei Sun2000 termékcsaládja nyerte a legnagyobb európai napelemes kiállítás az Intersolar termékdíját. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a leginnovatívabb inverterek között vannak.

Sokoldalú kiszolgálás!

Lakossági-, és ipari méretű napelemes rendszerekhez is elérhetőek a legmodernebb megoldások, termékek.

Kínálatunkban a Huawei minden termékét megtalálja, legyenek azok 1-, vagy 3 fázisú inverterek, autótöltő, vagy okosmérő, amit keres.

A napelemes rendszerek monitorozására pedig a FusionSolar Smart PV felügyelet nyújt széleskörű szolgáltatást weben és applikáció formájában is.

Az innováció mindenekelőtt!

A világszerte neves gyártó számára kiemelten fontos, hogy értéket teremtsenek a felhasználók számára. Mivel a Huawei a világ legnagyobb márkái közé tartozik, széles választékkal tudja kiszolgálni a különböző igényeket, így Ön is megtalálhatja termékei között a legjobb megoldást.

A Huawei inverterek idomulnak a felhasználói igényekhez és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően olyan lehetőségekkel élhetünk a napenergia felhasználás terén, ami érthető módon táplálja bizalmunkat a gyártó felé. Nem véletlen tehát, hogy több, mint 170 országban alkalmazzák termékeit.

A digitális és internetes, valamint PV technológia integrálását egyedi módon oldja meg, ezeknek az innovációknak köszönhetően pedig széles körben elismert márkáról beszélhetünk.

A napelemek agya és szíve az inverter. A napelemek tehát mit sem érnek inverterek nélkül. Egy fontos részlet a rendszerben, amire feltétlenül szükség van. A megfelelő teljesítmény kiválasztása által tökéletessé optimalizálható a napelemes rendszer, avagy annyi napenergia állhat rendelkezésünkre, amennyire szükségünk van. Feltéve, hogy adottak a feltételek.

1–16 termék, összesen 23 db