NAPELEM PÁLYÁZATOK

Pénzügyi partnerünk

      • Teljes körű pénzügyi lakossági és vállalati kiszolgálás szakértő kollégáink segítségével
      • Szolgáltatásaink: pénzügyi tanácsadás, hitel, biztosítás, pályázatírás, könyvelés
      • A hazai piac legtöbb biztosító és bank együttműködő partnereként megkeressük ügyfeleink legjobb pénzügyi megoldását

www.nalexander.hu I hitelezes@nalexander.hu I +36 (30) 424 0258

lakásfel

Lakásfelújítási támogatás napelemes rendszerre 50%-os támogatással 2021-ben

 

ITT VAN MINDEN RÉSZLET A LAKÁSFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁSI PROGRAMRÓL

2021. január 1-jétől lép érvénybe a Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter által már előzőlegesen bejelentett lakossági felújítási program, ami többek között napelemes rendszerek kiépítését, telepítését és cseréjét is támogatja.
Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb részleteket.

A TERMÉNYTÁROLÓK, SZÁRÍTÓK ÉS TISZTÍTÓK FEJLESZTÉSÉNEK TÁMOGATÁSA 2021

A Felhívás támogatást biztosít a megtermelt szántóföldi és egyéb termények tárolási, szárítási és tisztítási kapacitásainak fejlesztéséhez, új üzemek létesítéséhez, a meglévő üzemek korszerűsítéséhez. A támogatás kiterjed a megújuló energiaforrások alkalmazásának az ösztönzésére, felújítás esetén az energiahatékonyságot növelő technológiák alkalmazására. A Felhívás további célja a vidéki térségekben a meglévő munkahelyek megőrzése, a fiatal gazdálkodók kiemelt támogatása.

Névtelen terv (2)
Névtelen terv (1)

ÁLLATTARTÓ TELEPEK FEJLESZTÉSÉNEK TÁMOGATÁSA 2021

A támogatás célja az állattenyésztési ágazat állattartó telepeinek megújítása. Lehetőség nyílik az állattartásra, valamint az előállított termék kezelésére, tárolására szolgáló épületek, építmények létrehozására, kialakítására, továbbá építéssel nem járó projektek megvalósítására is az állattartáshoz kapcsolódó eszközök, gépek beszerzésén keresztül.

A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

2021. március 1-jétől lehet benyújtani kérelmet a VINOP-1.2.1-21 támogatásra, ami a mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztéseket támogatja, többek között a megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazására is lehet fordítani, melyek célja a gazdasági folyamatok és az üzemi/üzleti építmények energiaigényének fedezése megújuló energia előállításával.

vinop
csok

Falusi "CSOK"

TUDTA, HOGY A FALUSI CSOK NAPELEMES RENDSZER TELEPÍTÉSÉRE IS IGÉNYBE VEHETŐ?  

VP6-7.2.1.4.-17 TANYÁK HÁZTARTÁSI LÉPTÉKŰ VILLAMOS ENERGIA ÉS VÍZELLÁTÁS, VALAMINT SZENNYVÍZKEZELÉSI FEJLESZTÉSEI.

Állami támogatással is korszerűsítheti tanyáját!

Utófinanszírozással vehető igénybe a tanya napelem pályázat 2021-ben, ami tanyán élő magánszemélyeknek is jár és amely nem hitel! Akár 7-8kW-os rendszerre is szert tehet!

Kattintson a részletekért.

2_gyulai_kiseromu