SolarGroup Romania RO
solargroup logo

Napelem pályázatok

Kertészeti üvegházakhoz, hűtőházakhoz kapcsolódó, és post- harvest fejlesztések támogatása

A „Kertészetek korszerűsítése, üvegházakhoz, hűtőházakhoz kapcsolódó, és post – harvest fejlesztések támogatása” pályázat célja a növényházi termesztő kapacitás növelése, ehhez kapcsolódóan a termesztő felület növelése, a meglévő üveg- és fóliaházak korszerűsítése új, innovatív és környezetbarát termesztési és termelési technológiák elterjesztése.

Emellett kiemelt cél az energiafelhasználás hatékonyságának javítása is.

Feldolgozó üzemek komplex fejlesztésének támogatása

Megjelent a „Feldolgozó üzemek komplex fejlesztésének támogatása” „(KAP-RD04A-RD04B-1-24) és a „Feldolgozó üzemek fejlesztésének támogatása” (KAP-RD04a-RD04b-2-24) pályázat!

A két pályázat között az a legfontosabb különbség, hogy a „Feldolgozó üzemek komplex fejlesztésének támogatása” pályázat főleg nagyobb élelmiszeripari vállalkozások számára igényelhető.

A kisebb vállalkozásoknak pedig kiírtak egy nagyon hasonló támogatást, a „Feldolgozó üzemek fejlesztésének támogatása” pályázatot, amelyben kevesebb kötelező vállalással, és könnyített feltételekkel juthatnak támogatáshoz a kisebb élelmiszeripari vállalkozások.

Garantáltan hatékonyabb lesz az élelmiszer-feldolgozás!

Állattartó telepek fejlesztésének támogatása

Új pályázati lehetőség érkezik:
„Állattartó telepek korszerűsítése, fejlesztésének támogatása”

 

Hamarosan két pályázat is kiírásra kerül állattartó telepek számára! Az Állattartó telepek fejlesztésének támogatása (KAP-RD01a-RD01c-RD01d-RD01e-1-24) pályázat mellett az Állattartó telepek megújításának támogatására irányuló (KAP-RD01a-RD01c-RD01d-RD01e-2-24) pályázat is. A fejlesztési programban napelemes rendszer létesítése is szerepel.

KKV Technológia Plusz Hitelprogram

Új finanszírozási forrás technológiai fejlesztésekre kis- és középvállalkozásoknak

Várhatóan 2024. áprilisától induló program 0%-os hitellel segíti a vállalkozások fejlesztését.

Cége energiaköltségeinek mérséklésére telepítsen ön is napelemes rendszert, technológiai fejlesztést célzó beruházása / eszközbeszerzése mellett, most kamatmentesen!

Napenergia Plusz Program

Napenergia Plusz Program 

 

A 2023. december 4-én megjelent Napenergia Plusz Program pályázati felhívás. A pályázati támogatás zöldenergia tárolására is alkalmas háztartási méretű kiserőművek létesítését segíti elő.

A program részleteit a gombra kattintva éri el.