NAPELEM PÁLYÁZATOK

GINOP-4.1.4-19

 

Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása

Jelen Felhívás hozzájárul az épületek energiatakarékosságának és energiahatékonyságának javítására, valamint megújuló energiaforrások felhasználására irányuló beruházások megvalósításához vissza nem térítendő támogatás formájában.

Egyszerre szolgálja a környezettudatos gazdasági versenyképesség erősítését, a környezetterhelés és a felhasznált primer energia mennyiségének csökkentését, illetve a vállalkozások rezsiköltségekhez kötődő terheinek enyhítését.

Kattintson a kék gombra, tudjon meg többet!

Fenykep0026
maganhaz_napelem_palyazat

Lakásfelújítási támogatás 2021

 

ITT VAN MINDEN RÉSZLET A LAKÁSFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁSI PROGRAMRÓL

2021. január 1-jétől lép érvénybe a Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter által már előzőlegesen bejelentett lakossági felújítási program, ami többek között napelemes rendszerek kiépítését, telepítését és cseréjét is támogatja.
Az alábbiakban összefoglaltuk a legfontosabb részleteket.

Kattintson a kék gombra, tudjon meg többet!

A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

2021. március 1-jétől lehet benyújtani kérelmet a VINOP-1.2.1-21 támogatásra, ami a mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztéseket támogatja, többek között a megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazására is lehet fordítani, melyek célja a gazdasági folyamatok és az üzemi/üzleti építmények energiaigényének fedezése megújuló energia előállításával.

2_gyulai_kiseromu
175940656_243871124130695_8354102866589520743_n

Falusi "CSOK"

Tudta, hogy a Falusi CSOK napelemrendszer telepítésére is igénybe vehető?

Kattintson a kék gombra, ismerje meg a részleteket.