SolarGroup Romania RO
solargroup logo

A LONGi új világrekordot állított fel a szilícium napelem-hatékonyság terén

 A LONGi Green Energy Technology Co. bejelentette, hogy a vállalat újabb világrekordot döntött meg a szilícium napelem-hatékonyság terén, mindössze 4 hónappal azután, hogy utoljára világrekordot döntött ezen a területen. A német Hamelin Napenergia-kutató Intézet (ISFH) tanúsítása szerint a LONGi által tervezett új szilícium heterojunkciós hátérintkezős (HBC) napelemek  27,30%-os hatékonyságot értek el  laboratóriumi körülmények között.  Az új rekordot egy ünnepi rendezvényen jelentették be, Madridban, ahol egy új terméket is bemutattak, a Hi-MO 9-et . Az esemény vendégei között szerepelt a LONGi alapítója és elnöke, Li Zhenguo, Dennis She alelnök, Dr. Xu Xixiang vezető tudós, valamint az ügyfelek képviselői a világ minden tájáról.



A LONGi megerősítette vezető szerepét a globális napenergia-iparban

2021 áprilisa óta ez a 21. alkalom a Longi történetében, amikor világrekordot állított fel a napelem-hatékonyság terén. Az eredmény szilárdan megalapozza a LONGi vezető szerepét a kristályos szilícium fotovoltaikában – a cég immár a kettős világrekorder, mind a kristályos szilícium napelemek hatékonysága, mind a kristályos szilícium-perovszkit tandem napelemek hatékonysága tekintetében. 2023 novemberében a LONGi bejelentette, hogy a vállalat további 33,9% -os világrekordot állított fel a kristályos szilícium-perovszkit tandem napelemek hatékonyságában.



Bemutatták az új a Hi-MO 9 modult

A spanyolországi Madridban tartott ünnepi eseményen május 7-én este a LONGi bemutatta vadonatúj Hi-MO 9 modulját. A Hi-MO 9 egy 660 W-ig terjedő teljesítményű napelem modul, amely a 2. generációs hibrid passzivált hátérintkezős (HPBC) napelem technológián és a LONGi által 2024 márciusában piacra dobott TaiRay ostyán, valamint a Hi-MO 9 modul akár 24,43%-os konverziós hatékonysággal büszkélkedhet, amelyet arra terveztek, hogy a legnehezebb környezetben is (beleértve a tavakat, hegyeket és sivatagokat) kiválóan teljesítsen.



Dennis She, a LONGi Green Energy Technology Co. alelnöke a következőket mondta:

„Új Hi-MO 9 modulunk lehetővé teszi a világelső energiatermelést, és felülmúlja a piacon lévő többi technológiát. Sőt, ezt a teljesítményt egész élettartama alatt megőrzi, mivel a modult a legmagasabb szintű megbízhatóságnak megfelelően tervezték. Az erőműtulajdonosok biztosak lehetnek abban, hogy a Hi-MO 9 modulból épített erőmű segít a földterületük leghatékonyabb hasznosításában, és a napfény legnagyobb mértékben történő felhasználásában.”



Az új Hi-MO 9 gyártása ebben az évben fog indulni.

További információért keresse nagykereskedelmi értékesítőinket ide kattintva.