SolarGroup Romania RO
solargroup logo

A szlovákiai Elkond kábelgyárban jártunk

Modern kábeltechnológia, avagy betekintés az ELKOND HHK, a.s. szlovákiai kábelgyár tevékenységébe

2024. február 10-én a Solargroup Energy cégcsoport csapata egy izgalmas üzemlátogatáson vett részt az ELKOND HHK, a.s. szlovákiai gyárában Érsekújváron. A látogatás célja a kábelek gyártási folyamatának megismerése, a legújabb innovációk felfedezése és az ELKOND termékekkel kapcsolatos tudásbázis bővítése volt.


A látogatás programja:
A nap egy informatív prezentációval indult, ahol az ELKOND HHK, a.s. értékesítési vezetője betekintést nyújtott a cég történelmébe, piaci pozíciójába, és lenyűgöző termékpalettájába. A prezentáció kiemelte a kábelek gyártásában alkalmazott innovatív technológiákat, a fenntarthatóságra való összpontosítást és a vevői igényekre szabott megoldásokat.
Ezt követően egy izgalmas üzemlátogatáson vett részt a Solargroup csapata, ahol testközelből figyelhették meg a kábelek gyártási folyamatának lenyűgöző lépéseit. A látogatás során betekintést nyertünk a rézhuzalok vonási, extrudálási, szigetelési és tesztelési folyamataiba. Lenyűgöző a gyártási folyamat precizitása, a modern berendezések és a szigorú minőségellenőrzési procedúrák.


A gyártási folyamatról:
Az ELKOND HHK, a.s. kiemelt hangsúlyt fektet a minőségre, és modern technológiát, csúcstechnológiás berendezéseket alkalmaz a kábelek gyártásában. A gyártás minden lépését szigorú ellenőrzések kísérik, biztosítva a termékek kivételes megbízhatóságát.


A cég innovációi:
A gyárlátogatás során a Solargroup csapata betekintést nyerhetett az ELKOND HHK, a.s. innovatív törekvéseibe is. A cég elkötelezett a folyamatos kutatás és fejlesztés iránt, hogy naprakész gyártási technológiát alkalmazzon, és a vevői igényeknek megfelelő, kiemelkedő minőségű termékeket kínálhasson. A látogatás során kiemelt figyelmet kaptak a napelemes rendszerekhez kifejlesztett innovatív kábeltípusok, melyek a Solargroup Energy Kft. portfóliójának fontos részét képezik.


Összefoglalva:
Az ELKOND HHK, a.s. Szlovákiai Kábelgyárban tett látogatás egy rendkívül informatív és inspiráló élmény volt a Solargroup Energy Kft. csapata számára. Lenyűgőa gyár mérete, a gyártási folyamat komplexitása, a modern technológia és az elkötelezettség a minőség iránt.
A Solargroup Energy Kft. továbbra is elkötelezett az innovatív és megbízható kábeltermékek iránt, és az ELKOND HHK, a.s.-t stratégiai partnernek tekinti a napelemes rendszerekhez szükséges kábelek beszerzésében.