SolarGroup Romania RO
solargroup logo

Ipari beruházók figyelmébe – elérhető a betáplálási irányú csatlakozásokról szóló MEKH-adatbázis

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) adatbázisa a közcélú villamos energia hálózatba történő betáplálást célzó termelőegységek telepítését tervező ipari beruházók számára nyújt tájékoztatást szabad, betáplálási irányú csatlakozási pontokról.

A „Betáplálási irányú csatlakozásokról szóló adatbázis” transzparenssé teszi, hogy a 0,5 MW feletti kategóriában kik és hol működtetnek nap- és szélerőművet Magyarországon, illetve hol és kinél vannak a már csatlakozási engedéllyel rendelkező kapacitások, melyek egy részénél még nem történt meg az üzembe helyezés. A beruházni szándékozók számára is hasznos lehet az adatbázis, ugyanis könnyebben egymásra találhatnak az engedéllyel rendelkező és a beruházni kívánó felek, akár adásvételi szempontból is. A lista nyilvános, bárki megtekintheti, negyedévente frissül és ITT érhető el.

Amennyiben ön is beruházna napelemparkba, úgy természetesen mindenben tudunk segíteni. Komplex megoldásokkal szolgáljuk ki ügyfeleinket: tervezés, engedélyeztetés, kivitelezés, anyagbeszerzés közvetlenül a gyártótól, karbantartás, azaz minden egy helyről, ami szükséges a napelemes beruházásához!

Kérdés esetén keresse kollégáinkat ide kattintva!