SolarGroup Romania RO
solargroup logo

Látogatás a LONGi központjában, Xi’an-ban

A 13 millió főt számláló kínai nagyvárosban, Xi’an-ban került megrendezésre a LONGi TOUR 2023, melyre cégcsoportunk is meghívást kapott.

 

 

Nick Wang úr, az EMEA terület értékesítési igazgatója az EU-régió legnagyobb szereplőivel ülésezett.

A LONGi HPBC cellatechnológiája jelenti a jövőt a napelemgyártás területén.

A napelempanelek gyártását testközelből tekinthettük meg a Xi’an-ban található központban, ahol előadásokon és különböző programokon keresztül a cég történetét, a gyártástechnológia részleteit és a jövőbeli innovációkat volt szerencsénk megismerni.

 

 

A LONGi új generációs HPBC technológiájával készülő Hi-MO X6 termékcsaládja egyedülálló a piacon, új fejezetet nyit a nagy hatékonyságú cellák tömeggyártásában, és ezzel továbbra is vezető szerepet tölt be az iparági innovációban. A LONGi HPBC cellák hatékonysága meghaladja a 25,5%-ot. A HPBC+ cellák hatékonysága meghaladja a 25,8%-ot.

 

 

A Hi-MO X6 termékcsaládon belül 4 különféle napelempanel létezik – Explorer, Scientist, Guardian és Artist – a különféle igényeket teljes mértékben kielégítve.

 

 

Természetesen a LONGi a piacon elérhető minden terméke szerepel cégünk kínálatában.

 

Szeretnénk kifejezni hatalmas köszönetünket az élményért és a lehetőségért, hogy a Solargroup Energy Kft-t a világ egyik legnagyobb napelemgyártó vállalata a székhelyén és gyártóüzemében fogadta. Különleges tapasztalatokkal gazdagodtunk ezalatt az egy hét alatt, azáltal, hogy közelebbről megismerhettük termékek gyártását és egyúttal megtapasztaltattuk a távol-keleti kultúrát. Sokat tanultunk a túrán és rendkívül hálásak vagyunk a vendégszeretetért és a nagyszerű szervezésért.

Kiemelt köszönet vendéglátóinknak: Nick Wang, Adrian Kocan, Amy Liang, Szentirmai Tamás, Liz Long és az egész csapatnak!