SolarGroup Romania RO
solargroup logo

Új Fronius Symo GEN24 inverterek

A korábbról már jól ismert Fronius Symo GEN24 Plus hibrid inverterek után most itt az új Fronius Symo GEN24 invertercsalád.

A GEN24 és GEN24 Plus inverterekkel felkészülhet az otthoni energiaátállásra. A PV Point révén integrált alapszintű szükségáram-ellátásra képes, azaz áramszünet esetén és képes biztosítani villamos energiát. Ezen kívül ezek az inverterek a jövőbeni akkumulátoros csatlakozást is lehetővé teszik. Az új GEN24 inverterek a régi verziótól abban térnek el, hogy az akkumulátoros csatlakozást egy későbbi szoftverfrissítéssel teszik lehetővé, így az áruk jelentősen kedvezőbb, mint a már ismert GEN24 Plus hibrid invertereké.  Kifejlesztésekor az volt a cél, hogy Ön a lehető legegyénibb módon alakíthassa ki energia-önellátását. Mindkét inverter nyitott interfészekkel rendelkezik, elősegítve bármely külső komponens gyors és egyszerű integrálását és vezérlését.

Az energiamenedzsment funkciónak köszönhetően időt és energiát takaríthatunk meg. Az integrált aktív hűtés pedig meghosszabbítja az inverter élettartamát, hosszútávon biztosítja beruházása jövedelmezőségét.

3-10 kW-os teljesítménykategóriákban érhetőek el az inverterek és az új Fronius Symo GEN24 inverterei 2 hetes szállítási határidővel rendelhetők. 

További információk a termékről itt érhetők el.

Rendeléshez vegye fel velünk a kapcsolatot!