SolarGroup Romania RO
solargroup logo

SEAWARD Solar Surwey – Multifunkciós Solar Besugárzás Mérő

SEGÍTHETÜNK?

HÍVJON MOST! +36 20 246 86 00

0.00

Cikkszám: ca886eb9edb6 Kategória: Címkék: , ,

SEAWARD Solar Surwey – Multifunkciós Solar Besugárzás Mérő

 

Ezek a masszív kézi szolár besugárzás méter nemcsak mérni besugárzott, de van egy beépített lejtésmérő mérésére tető pályán, iránytű mérésére tető tájolását és hőmérővel mérje a környezeti levegő és a modul hőmérséklete. Ezek az egyedi kiegészítő funkciók miatt a Solar felmérés 100 és 200R valóban sokoldalú és nélkülözhetetlen eszköz, amely optimális feltételeket minden rendszer telepítése.


  • Beépített iránytű és lejtésmérő intézkedést tető tájolása és pályán
  • Kétcsatornás hőmérséklet mérés
  • 200R funkciók Seaward Solarlink ? vezeték nélküli kapcsolat a PV150 Solar Installation teszter (külön rendelhető)
  • Beépített adatgyűjtő és USB interfész (Solar Survey 200R modell esetén)
  • Alkalmas mind fotovoltaikus és termikus napenergia telepítés
  • Kalibrálási bizonyítvánnyal
  • Masszív, robusztus és kézi

A Solar felmérés sorozat napenergia besugárzás méter a tökéletes eszköz a fotovoltaikus napenergia (Solar PV) és a termikus napenergia szerelők, hogy végezzen átfogó napelemes helyszíni felméréseket.

A 200R jelenleg olyan új Solarlink ? kapcsolat, amely lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül adni a PV150 Solar Installation Test Kit valós idejű besugárzás, a környezeti hőmérséklet és a napelem modul hőmérséklet-mérési eredményeket egyszerre elektromos tesztek folynak, amint azt MCS és az IEC 62446 szabványoknak. Az eredmények letölthetők a PV150 teszter a szolár minősítést szoftver.

A Solar Survey 200R modell is egy adatgyűjtő eszköz USB interfész adatok letöltését a számítógépre. Ez lehetővé teszi a besugárzott és a hőmérsékletet kell rögzíteni a felhasználó által meghatározott időközönként, több óra vagy nap, az összegyűjtött adatokat ezután letölthetők a számítógépre elemzésére való felvétel napelem telepítés jelentésekben.

Ezek a magas specifikáció besugárzott méter egyszerűen és gyorsan mérjük besugárzott, megjeleníti az adatokat vagy W/m2 vagy BTU/hr-ft2, így ideális mind a fotovoltaikus napenergia (Solar PV) és a termikus napenergia alkalmazások.

Tilos a fotovoltaikus cella hivatkozás, amely egy reprezentatív mérés napenergia és a nagyobb pontosság és ismételhetőség képest besugárzott méter használó egyszerű fotó dióda detektorok.

A Solar felmérés 100 és 200R besugárzott méter egyaránt bele a kijelző hold funkció, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyen elfog mérést nehezen megközelíthető helyeken.