SolarGroup Romania RO
solargroup logo

SMA Sunny Boy Storage 3.7 / 5.0 / 6.0

SEGÍTHETÜNK?

HÍVJON MOST! +36 20 246 86 00

0.00

Cikkszám: 4392e631da38 Kategória:

SMA Sunny Boy Storage 3.7 / 5.0 / 6.0

 

Napenergia tárolása

A Sunny Boy Storage 3.7/5.0/6.0 a saját háztartások számára kifejlesztett, nagy teljesítményű akkumulátorinverter. Három akkucsatlakozásával nagyobb tárolórendszerek is könnyen megvalósíthatók és rugalmasan bővíthetők.

 • Ideális a hálózati csatolású rendszerekhez

 • Több füzéres akkucsatlakoztatás:  akár három nagy feszültségű akkumulátor is csatlakoztatható
  További információk   →

 • Integrált Secure Power Supply vészáram-funkció

 • Teljesen automatizált tartalék funkció a teljes háztartás áramellátására (opció)

 • Integrált SMA Smart Connected szervizcsomag az akkumulátorinverter automatizált felügyeletére

Rugalmas rendszerkialakítás

A napelemes rendszer a hozzáillő tárolórendszerrel éppolyan egyedi lehet, mint felhasználójának áramfogyasztása és otthona.

Ha bővül a család, elektromos autót vásárolnak, ill. a garázsból műhely lesz, az akár három csatlakoztatható nagyfeszültségű akkumulátor minden fogyasztót akkor is ellát napenergiával, ha a nap épp nem süt.

Könnyen kezelhető

 • Könnyen telepíthető

 • Gyors üzembe helyezés az integrált webes kezelőfelület miatt

 • Mindig megfelelő tájékoztatás a közvetlen Sunny Portal/Sunny Places csatlakozásnak köszönhetően

Megbízható áramellátás

 • Az integrált Secure Power Supply vészáramfunkció az egyes fogyasztókat hálózati kimaradás esetén is manuális módon táplálja az akkumulátorról
 • Opcionálisan automatikus átkapcsoló berendezés is rendelhető, amely hálózati kimaradás esetén teljes egészében, mindhárom fázison ellátja a háztartást az akkumulátorról és a napelemes rendszerről
 • Pótáram üzemmódban akár 8 kW teljesítmény is lehetséges: ez minden szokásos fogyasztóhoz elég
 • 5 év garancia

A magas, IP65 védettségnek köszönhetően még mostoha környezeti körülmények között is működőképes, így kiválóan alkalmas a kültéri telepítésre.

Garantált befektetési biztonság

Az SMA Smart Connected megoldással az SMA első gyártóként kínálja az inverter ingyenes, automatikus felügyeletét – ez a telepítő számára gyors, pontos szervizt tesz lehetővé az ügyfélnél. Az inverter meghibásodása esetén a lehető leggyorsabban biztosíthatjuk a diagnosztikát – a hiba így gyorsan megszüntethető, ami értékes munkaidőt, valamint analitikai költségeket takarít meg. Ha az inverter cserére szorul, az SMA a lehető legrövidebb időn belül díjmentesen cserekészüléket küld.

Hogyan működik?

SMA Smart Connected aktiválás

A berendezés Sunny Portal-on történő regisztrálása során aktiválja az SMA Smart Connected-et, elindítva ezzel az SMA általi automatikus inverterfelügyeletet.

Automatikus inverterfelügyelet

Az SMA automatikusan, napi huszonnégy órában ellenőrzi az invertert, és figyeli, nem történik-e rendellenesség üzem közben. Ön és ügyfelei egyaránt profitálhatnak az SMA sokéves tapasztalatából.

Proaktív kommunikáció

A hiba diagnosztizálását és elemzését követően az SMA e-mailben haladéktalanul tájékoztatja a szerelőt és az üzemeltetőt. Így mindenki megfelelően felkészülhet a hibaelhárításra. Ez gondoskodik a minimális állásidőkről és csökkenti a ráfordítást és költségeket. A rendszeres teljesítménybeszámolókból a szerelő további értékes következtetéseket vonhat le a rendszer egészére vonatkozóan.

Csereszolgáltatás

Amennyiben cserekészülékre van szükség, az SMA a hiba diagnosztizálását követő 1 – 3 napon belül automatikusan új invertert küld. Szerelőként Ön aktívan együttműködhet a berendezés üzemeltetőjével, és a lehető leggyorsabban kicserélheti az invertert.

Adatlap letöltése