SolarGroup Romania RO
solargroup logo

Sunny Boy Storage 2.5

SEGÍTHETÜNK?

HÍVJON MOST! +36 20 246 86 00

0.00

Cikkszám: c0c3a9fb8385 Kategória:

Sunny Boy Storage 2.5

 

A napenergia egyszerű és költséghatékony tárolása

Több napsütést az otthonnak

A Sunny Boy Storage a neves gyártók nagyfeszültségű akkumulátorainak akkumulátor-invertere. 2,5 kW-os töltő- és kisütési teljesítménnyel ideálisan alkalmas egy magánháztartás áramigényének kezelésére.

A Sunny Boy Storage a megfelelő megoldás azok számára, akik függetlenné szeretnék tenni otthonukat a hagyományos villamosenergia-szolgáltatóktól és a növekvő villamosenergia-költségektől a napenergia közbenső tároló használatával. Ez maximális rugalmasságot biztosít most és a jövőben egyaránt.

Rugalmas és költséghatékony rendszertervezés éjjel-nappal

Okos kombináció

A Sunny Boy Storage segítségével az ügyfelek jelentősen csökkenthetik a rendszer- és telepítési költségeket, valamint a rugalmas alkalmazások előnyeit. Az AC csatolásnak köszönhetően az akkumulátor inverter bárhol, bármikor felszerelhető vagy bővíthető, függetlenül attól, hogy van-e már telepített PV rendszer vagy sem. A Sunny Boy Storage egy igazi csúcstartó, amely nagyfeszültségű technológiát használ a költséghatékonyság és a könnyű súly érdekében. Ezenkívül csak néhány alkatrészt használ, mivel az intelligens akkumulátorkezelés legfontosabb funkciói már integrálva vannak. Emiatt a Sunny Boy Storage ideális választás arra, hogy több napfényt helyezzen el áramellátásába.

Rugalmas

  • Új és meglévő rendszerek esetén  : csökkentett telepítési költségek, igény szerint bármikor utólag felszerelhető és bővíthető

  • Szinte  minden PV rendszertípushoz : string inverterek, modul inverterek és teljesítményoptimalizálók

  • Számos energiával kombinálható  : PV, szélenergia, kapcsolt hő- és erőművek

  • Választható lítium-ion akkumulátor  (például partnereinktől LG vagy BYD)

Hatékony

  • A legköltséghatékonyabb AC-csatlakozású akkumulátor-inverter  a piacon

  • A 97%-os hatékonyság lehetővé teszi a  gyorsítótárazott energia optimális felhasználását

  • Maximális PV-hozam  , miközben megfelel a betáplálási határértékekre vonatkozó összes vonatkozó előírásnak (pl. EEG, KfW 275, Zero Export)

Könnyen kezelhető

  • Gyors és egyszerű egyszemélyes telepítés , részben a mindössze 9 kg súlyának köszönhetően

  • Egyszerű  telepítés okostelefonnal vagy táblagéppel  WLAN-on és intuitív webes felületen keresztül

  • Minden kéznél van  a Sunny Portal / Sunny Places közvetlen kapcsolatának köszönhetően

A helyes megoldás most és a jövőben is

Tarts lépést mindennel

A Sunny Boy tárolóval ellátott rendszerek bármikor rugalmasan illeszthetők az egyéni igényekhez. Akár változik a családi helyzet, akár egy elektromos autó vásárlásával, amelyet naponta kell tölteni, vagy egy kerti medencével az öröm kedvéért – a Sunny Boy Storage segítségével a tárolórendszerek és a PV-rendszerek mindig a megfelelő kialakításúak vagy bővíthetők. konkrét követelmények. Az akkumulátor-inverter az energiatermelés módját illetően is sokoldalú. A fotovoltaikus rendszertől és a szélturbinás rendszertől a kapcsolt hő- és erőműig bármi lehetséges. A biztonságos áramellátásért bármikor.

Adatlap letöltése