SolarGroup Romania RO
solargroup logo

AAA Silver minősítést kaptunk a világ egyik legismertebb vállalkozáselemző cégétől

Büszkén jelentjük be, hogy a Solargroup Energy Kft. cégcsoportunk magyarországi anyavállalata megkapta a Dun & Bradstreet független, nemzetközi szakértő AAA Ezüst (tripla A)    Tanúsítványát, mely azt jelzi, hogy a velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony, cégünk a legstabilabb, elismert, megbízható cégek közé tartozik.

 width=

https://certificate.hungary.dnb.com/financially-reliable-companies/44eb1982-fc1e-4baa-854e-d9aece9170f1

A Dun & Bradstreet nemzetközi szinten hosszú évtizedek óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. Az általuk kiállított Tanúsítványt – mely AAA, AA vagy A jelzéssel kerül kiállításra – 1989-ben vezették be és 1996 óta alkalmazzák Európa számos országában az üzleti élet különféle területein. Az általuk kiállított oklevél jelzi a cégek pénzügyi stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel rendelkező vállalkozás elismert, megbízható és hitelképes, az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata az ilyen vállalkozásokkal rendkívül alacsony.

A Dun & Bradstreet minősítés szigorúan szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.
Az AAA minősítés, több száz változót figyelembe véve, statisztikai alapokon állapítja meg, melyek a legkevésbé kockázatos vállalatok. Az értékelés több hivatalos forrásból származó adaton is alapul, úgy mint – Magyarország esetében – az Igazságügyi Minisztérium adatai, a Cégbíróság bejegyzései, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, illetve más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett a minősítés beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat és a vállalkozás legrészletesebb tulajdonságait is.

AAA, AA vagy A minősítéssel Magyarországon csupán a cégek 9,82%-a rendelkezik,

AAA (tripla A) minősítésre ugyanakkor a magyarországi cégek csak kevesebb, mint 1%-a jogosult.

Köszönjük megrendelőink és nemzetközi beszállítóink irántunk fűzött bizalmát!