SolarGroup Romania RO
solargroup logo

Hogyan lehet saját napelemes rendszere?

Teljesen emberi hozzáállás, mikor egy új dologba vágunk bele, hogy félelem van bennünk. EZ jó, hiszen ha nem lenne egészséges korlát cselekedeteink előtt, akkor sok és rossz döntést hoznánk. Ez pedig hosszútávon – ha csak az anyagiakat veszzük figyelembe – gyorsan romba döntené a családi költségvetést.

 width=

Éppen ezért van bennünk egy kis félelem, de ez orvosolható. A félelem az információ hiányából fakad. Ezért ha kell tudásunk van egy dologról, akkor reálisan, mindent átgondolva tudjuk meghozni magunknak a legjobb döntést.

Ilyen, felelőségteljes döntés meghozása is, mikor napelem rendszert szerletetünk házunkra. Ezért fontos tudni a lépésről lépésre, hogyan fog megvalósulni a beruházás, mi a pontos menet, amíg a napelemek áramot termelnek és kinullázás áramszámlánkat.

 width=

1️⃣. Felmerül az igény, hogy jó lenne napelemrendszer
Már itt tudunk segíteni Facebook oldalunkon és weboldalunkon található információkkal.

2️⃣. Kalkulátorunk kitöltésével eljut hozzánk a pontos igény, minden kötelezettség nélkül.

3️⃣. Időpontegyeztetés után, a helyszínen pontosítjuk az igényt és lehetőségeket. Ez biztosítja, hogy ne legyen alul vagy túlméretezett rendszere.

4️⃣. Árajánlat adás.

5️⃣. Dokumentáció öszeállítása, engedélyeztetési eljárás. segítünk a papírok összeállításában. Ez egy kicsit hoszabb folyamat (1-3 hó), ezért érdemes előre gondolkodni.

6️⃣. Kivitelezés. Ez egy gyors folyamat. Profi, tapasztalt szerő kollégáink 1 nap alatt készre szerelik a rendszert (magánházas beruházás).

A kivitelezést és az átadás műszaki vezető kíséri figyelemmel, ellenőrzi a létesítést.
Rendszerét az engedélyeztetés alatt már készre szereljük, beüzemelésére a villanyóra (ad-vesz mérő) cseréje után van lehetőség. Ezzel is gyorsítva a folyamatot.

Akkor, ha az igény megvan, jöhet a 2. lépés kalkulátorunk használata, amit ide kattintva talál»» http://bit.ly/2PMbgQ3