ro RO

Napelem akkumulátor

Napelem akkumulátor

Ma már nem csak arról van szó, hogy a nepelem hasznos az elektromos autók töléséhez vagy a napi szintű energiafogyasztásból keletkező kiadások csökkentéséhez, illetve hogy a megújuló energia környezetbarát…

A napelem biztonságot nyújt és egyre gyorsabban megtérülő befektetéssé vált a növekedő (most éppen még megfékezett) energiaárak mellett!

Hazánkban a napelem akkumulátorokat többségében ott használják, ahol nem elérhető a közüzemi elektromos hálózat. Ezek a rendszerek lehetővé teszik a teljes önellátás, úgynevezett szigetüzemben működnek.

A helyben termelt zöld energiát igény szerint használhatjuk fel a napelem akkumulátor segítségével, amivel egyúttal ténylegesen lenullázhatjuk a villanyszámlát!

Huawei Luna akkumulátor

Bár a legtöbben olyan napelemes rendszerrel rendelkeznek, ami visszatáplál a hálózatra, egyre több a szigetüzemű napelemes rendszer, ami napelem akkumulátorral teszi lehetővé az energiatárolást.

Ezeknek a rendszereknek a száma csak növekszik amiatt, hogy a kormányunk által ideiglenesen visszatáplálási stop került bevezetésre, mely gyakorlatilag csak úgy enged új csatlakozást, ha az adott fogyasztási helyen akkumulátorral oldják meg a megtermelt napenergia tárolását, hiszen nem lehetséges a feltáplálás.

A szolár akkumulátor nem újdonság, hiszen külföldön rengetegen választják ezt a megoldást annak érdekében, hogy minél több saját energiát használhassanak fel. Ez a tendencia egyre inkább terjed Magyarországon is, tehát már nem csupán ott lelhető fel napelem akkumulátor a napelemes rendszer kapcsán, ahol nem megoldható a hálózatra csatlakozás, hanem az ingyenes, környezetbarát energia helyben történő felhasználása a fő szempont a napelem akku vásárlásnál.

A napelemes rendszerek előnyeit már szinte mindenki ismeri, nem véletlen, hogy ekkora teret nyertek maguknak itthon is.  De hogy pontosan miért jó választás az akkumulátor, azzal kapcsolatban még elkélhet a felvilágosítás.

Kérdése van hívjon! 06 20 270 0838

Melyek a napelem akkumulátorok előnyei?

Abban tér el a hagyományos rendszerektől, hogy egyszerre hálózatra visszatápláló rendszer és egyúttal képes szigetüzemben is működni. Az áramfelhasználást külön-külön és egyszerre is lehetővé teszi.

Ennek az egésznek a lelke az inverter. Mivel a napenergia mint egyenáram kerül az inverterbe, annak feladata az, hogy váltakozó árammá alakítsa, ami felhasználásra készre teszi az áramot.

Tekintve, hogy jelenleg már nem lehet napelemes rendszerrel a hálózatra visszatáplálni, ezért csak olyan rendszerben lehet gondolkodni, ami saját akkumulátoron tárolja a napenergiát.

Huawei napelem akkumulátor

Biztonságot és kiszámíthatóságot nyújt a napelem akkumulátor!

A vállalkozások sokasága küszködik most a magas energiaárak miatt, pedig van megoldás! Minden napelemes rendszernél jellemző, hogy nap közben, amíg süt a nap, addig termeli az energiát. Amíg a háztartások kora reggel és délutántól kezdve késő estig fogyasztanak (leszámítva a hútőt és a folyamatosan áram alatt lévő készülékeket), addig a vállalkozásokra a nappali fogyasztás jellemző. Nekik tehát főleg megéri napelemet telepíttetni, az energiatárolásnak pedig ott veszik nagyobb hasznát, ahol nem tudják direktbe elfogyasztani a megtermelt energiát.

A napelem akkumulátorral bebiztosíthatja magát mindenki arra az esetre, ha:

  • Már nem tud hálózatra visszatáplálni.
  • Nem is akar közüzemi hálózatra csatlakozni.
  • A rendszeres áramkimaradások elleni károkat küszöbölné ki.
  • Tájolás, egyéb körülmények miatt nehezn termel áramot a rendszer.

Még sorolhatnánk, hogy melyek azok az esetek, amikor különösen hasznos az akku, ugyanakkor muszáj arról is beszélni, hogy az aktuális nehéz világgazdasági helyzet ellensúlyozására most és a jövőben is biztos támaszra találhatunk a napelem akkumulátorral működő rendszerekben!

Szeretnénk leszögezni, hogy a szakemberek által végzett kivitelezés, az effajta napelemes rendszerhez megfelelő berendezések, alkatrészek elenegdhetetlenek annak érdekében, hogy biztonságos legyen a rendszer!

A Huawei Luna akkupakk energiatároló nulla hálózatba töltés, kiváló biztonság mellett teszi lehetővé a napenergia tárolását!

Cégünk foglalkozik magán háztartások, vállalkozások napelemes rendszerének tervezésével, kivitelezésével, továbbá mint napelem nagykereskedés egyaránt foglalkozunk viszonteladókkal, napelemes cégek kiszolgálásával.

Tapasztalatunk és hozzáértésünk lehetővé teszi, hogy személyre szabottan az Önnek legjobb megoldást vetítsük elő és valósítsuk meg napelemekkel kapcsolatban!

KIVITELEZŐ?
Vegye nagykereskedelmi áron!

NAPELEM AKKUMULÁTOROK NAGYKER