SolarGroup Romania RO
solargroup logo

Napelem vállalkozásoknak

Ne hagyja elúszni vállalkozását az egekbe szökő villamosenergia árak miatt! Biztosítsa be magát a jövőre nézve – Váltson napelemre!

Egyre gyorsabban térül meg a napelem, párhuzamosan az energiadrágulással. Most még jobban megéri napelemre költeni, hiszen olyan befektetéshez juthat, ami a jelenlegi bizonytalanságok helyett nyugalmat, biztonságot és jövőképet adhat a vállalkozásnak 25-30 évre előre!

EGYRE FONTOSABB, EGYRE SÜRGETŐBB A FÜGGETLENSÉG!

Az elmúlt 2 évben HÁROMSZOROSÁRA NŐTT AZ ÁRAM ÁRA! Ne hagyja, hogy az energiaválság veszélybe sodorja vállalkozását! Van megoldás a rohamosan emelkedő energiaköltségekre!

NAPELEM CÉGEKNEK

Mi, a békéscsabai Solargroup Energy Kft. 13 év tapasztalatával, kimagasló szakértelemmel végezzük a napelemes rendszerek tervezését, telepítését garancia mellett. Személyre szabottan tervezzük meg napelemes rendszerét, amit igény szerint idővel bővíthet is!

Akár ipari méretű napelemes rendszerre lenne szüksége, akár kisebb és nagyobb hálózatra csatlakozó rendszerek érdeklik – számíthat ránk! Szigetüzemű rendszerek, kiserőművek telepítésében (HMKE) egyaránt jelentős tapasztalattal rendelkezünk.

Napelem Kft-k nek

NAPELEM VÁLLALKOZÁSOKNAK

Ha már Ön is piaci áron veszi az áramot, akkor ideje napelemmel bebiztosítani magát!

Az áram létszükséglet. Főleg egy olyan vállalkozásnál, ahol napi szinten gépekkel dolgoznak, ahol a villamosenergia fogyasztás többszöröse egy átlagos céghez képest.

Míg egy irodában a világítás, számítógépek, nyomtatók és hasonló készülékek fogyasztanak, többsége energiatakarékos működéssel, addig például egy pékségben jóformán egész nap üzemelnek a sütők, hűtők, fagyasztók, amelyek fogyasztását finanszírozni már jóval megterhelőbb. Ez még sokszorozódik egy üzemben, gyárban, ahol nagygépekkel folyik a gyártás.

Váltson napelemre, spóroljon vállalkozásának egy jó befektetéssel – Vegye kézbe a cég kiadásait!

———————————-

Ne várja meg, amíg késő lesz, cselekedjen minél előbb, hogy minél hamarabb megtérülhessen a napelem rendszer!

Zöldenergia vállalkozóknak

Ha a céges napelem rendszer HMKE kategóriába esik – 2023.12.31.-ig még szaldó elszámolásban köthet szerződést az áramszolgáltatóval!

Mi segítünk az ügyintézésben is, végig az Ön érdekeit szolgáljuk!

Milyen előnyöket ad egy napelemes rendszer?

Biztonságot jelent

Pénzt termel a napelem

Környezetvédelem

Értéknövelő

BIZTONSÁG A JÖVŐBEN IS

Önnek mit jelent a biztonság? Egy vállalkozás esetében az anyagi biztonság különösen lényeges. Folyamatos alkalmazkodás, számtalan újratervezés – nehéz igaz? Mi lenne, ha inkább valós biztonságot nyújthatna cégének, az alkalmazottaknak, hogy ne csak hetekre, hónapokra tervezhessen előre, hanem évek távlatában gondolkodhasson! Ez a napelemes rendszerek előnye.

A SAJÁT MEGTERMELT ÁRAM A LEGOLCSÓBB!

Egyre inkább bebizonyosodik, hogy nem csak a környezetvédelem miatt létszükség a napelem, hanem mert kívülálló okok miatt sajnos számos nehézség éri a hazai vállalkozásokat. A folyamatos áremelkedésekkel megküzdeni egyre nehezebb, és bár be lehet építeni a termékek, szolgáltatások árába ezt az emelkedést, nem biztos, hogy ez lesz a megfelelő út – ha van jobb megoldás is! Napelemmel spórolhat!

ÉRTÉKNÖVELŐ BERUHÁZÁS

Az ingatlan értékét növelheti azzal, hogy napelemet telepíttet. Ezzel együtt vállalkozása értéke is növekedhet, hiszen a napelemmel megtermelt villamos energiára szánt kiadásokat újabb befektetésekre, fejlődésre fordíthatja. Amennyiben még többet szeretne kihozni a napenergiából és lehetősége van rá, váltson elektromos árammal működő berendezésekre, például elektromos fűtésre!

HATÉKONY TERÜLETKIHASZNÁLÁS

A háztető akár lapos, akár sátortető, bármilyen szögben is lejtsen, üres vászon a napelemek elhelyezésére. Használja ki az üresen álló területeket, a tetőt, az üres földterületet, raktárt, a fedett parkoló tetejét és telepítsen rá napelemet.

KÖRNYEZETVÉDELEM

A napenergia mindig megújuló energiaforrás. A napelem akkor is termel áramot, ha épp nem süt a nap. Olyasfajta biztonságot nyújt, amire csekély ráhatása van a politikának, háborúnak vagy bármilyen külső tényezőnek. A napelemmel nem szennyezi a környezetet, hiszen használatával káros anyag nem szabadul fel.

KÖRNYÉKBELI CÉGGEL TELEPÍTHET NAPELEMET!

Minőségi munkát végzünk immáron, több mint egy évtizede Békéscsabán és környékén, Budapesten valamint egyéb településeken. A rutin, a szakértelem különösen fontos a napelemek telepítésénél, a rendszer megtervezésénél, hiszen minden projekt más. Azzal, hogy minket bíz meg a napelem kivitelezéssel, minőségre, megbízhatóságra költ. Békéscsabai ügyfeleink, mint helyi vállalkozást támogatnak minket megbízásukkal.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

KÜLDJÖN ÜZENETET!

Hogyan lesz a napelemmel vállalkozása stabilabb?

Legyen szó akármilyen tevékenységről, ami a cég profilja, annak megvalósításához mindenképp kell áram. Áram kell a világításhoz, a gépek működéséhez és gáz vagy áram kell a fűtéshez is, de főleg egy üzem vagy gyár az, ami a legjobban megsínyli ezt a (remélhetőleg nem állandó) időszakot.

Az áramszámla jelenti az egyik legnagyobb kiadást a munkaerő finanszírozás mellett. Az energia válság csak megnehezíti a fejlődést, de jelenleg sok esetben még a stagnáláshoz is szerencsére van szükség. A napelemrendszer cégeknek is rendelkezésre áll, ami fedezni tudja a részleges vagy teljes áramfogyasztást.

A bérleti díjak is megugrottak, az ingatlanok, üzlethelységek drágultak, míg a haszonról nem mondható el ugyanez, vagyis az biztosan nem növekedett ebben a mértékben. Tehát nem egyszerű hónapról-hónapra fenntartani a vállalkozást, finanszírozni annak fennmaradását, kifizetni a beszállítókat, az alkalmazottakat és minden egyéb kiadást, ami felmerül.

zéró áram számla

A SolarGroup számos projektben vett már részt, ide értve a lakossági és a céges napelemeket. Pontosan tudjuk, hogy nagy döntés a napelemrendszer, ugyanakkor biztosíthatjuk róla, hogy nem fogja megbánni, mert már a kezdeti időszakban megtapasztalhatja a nyugalmat, stabilitást, amit a napelemek nyújtanak!

Kérdése van hívjon! 06 20 270 0838

Elveszik a profit, mert nem győz lépést tartani a folyamatosan dráguló gáz- és energiaárakkal?

Ne hagyja megtörni magát! Bár mindez sok nehézséget okoz a mindennapokban, nem kell, hogy a túlélésről szóljon minden! A napelem olyan beruházás, ami nem csak garantáltan megtérül, hanem távlatokban enged gondolkodni.

Szeretne valamilyen módon hatással lenni a külső tényezőkre, hogy ne kelljen a jövő miatt aggódni? Akkor Önnek tényleg napelemre van szüksége!

Minimalizálhatja a kockázatot jelentő tényezőket, ide értve a gáz és áramdrágulást azzal, hogy a napenergiát választja. Mindig rendelkezésre áll – korlátlan – természetes energiaforrás!

Napelem haszon

Mennyi idő alatt térül meg a napelem cégeknek?

Minél drágább az áram, annál hamarabb térülhet meg a napelem rendszer ára. Ha a mostani viszonylatokat nézzük, akkor a megtérülés igen kedvező, a régi 5-10 éves megtérülés lecsökkenthető akár 3 évre is!

Ez azt jelenti, hogy napelemes rendszere akár 4 év alatt megtérülhet! Mindez függ a rendszer típusától, méretétől, a fogyasztástól és a villamos energia aktuális piaci árától.

Most hirtelen azt gondolja, hogy a négy év sok és különben is drága a napelem? Ne hagyja megtéveszteni magát! Minden egyes nappal hátrányba kerül azzal, hogy nincs saját napeleme – ez a szomorú valóság!

Ez egy befektetés, beruházás, ami garantált megtérülést hoz, nincs benne rizikó, csupán a megtérülés mértéke kérdéses, hiszen függően attól, hogy mekkora rendszert szeretne telepíttetni, milyen szükségletei vannak – úgy rövidül vagy növekszik a megtérülési idő is. Ráadásul a garanciaidő jóval meghaladja a megtérülést, tehát még évekig (beszéljük nyugodtan évtizedről, évtizedekről) megbízhatóan működő napelemmel kalkulálhat!

Minél tovább húzza a döntést, annál magasabb árakkal kell számolni az alapanyagok tekintetében. Minden nap, ha egy kicsivel is, de többe kerül az élet, ezzel együtt a napelemes rendszer is.

Mennyi ideig működőképes a napelemes rendszer?

Akár 25-30 évre is tervezhet a napelemmel, ha ránk bízza a napelem kivitelezést!

Elég régóta vagyunk a napelemes szakmában ahhoz, hogy elmondhassuk, kiváló termékek elérhetőek, amelyek személyre szabottan tesznek eleget a különféle igényeknek. Bár hazánkban is egyre nagyobb a kereslet a napelemekre, nincs még akkora múltja, mint a szomszédos országok némelyikében a garancia idő valós, a termékek tényleg képesek arra, amit várunk tőlük! Cégünk megbízható inverterekkel, napelem panelekkel, tartószerkezettel dolgozik, illetve minden felhasznált alkatrész esetén tudjuk és kitapasztaltuk, hogy melyik a jó.

A rutin az, ami nagymértékben segíti munkánkat – így tudjuk a legjobbat nyújtani ügyfeleinknek!

Hová lehet napelemet telepíteni?

A napelem panelek hatalmas előnye a stabil alumínium tartószerkezet, a kiváló rögzítéstechnika. Gyakorlatilag szinte bárhová lehet napelemet tenni:

Üzemek, áruházak, raktárépületek, termőföld, kert, lakóházak, nyaralók, garázsok, üzlethelységek többek között.

Az sem mérvadó, hogy milyen típusú a tető, mivel a tartószerkezettel is lehet korrigálni a dőlésszöget, csupán elegendő hely kell a kívánt rendszermérethez. A kicsi is nagy segítség, nagy előrelépés az önállóságban!

Napelem telepítés cégeknek

Az energiaszolgáltatótól való függés, a feléjük irányuló kiszolgáltatottság okkal ejti kétségbe jelenleg a vállalkozások tulajdonosait. Merre tovább? Meddig lehet kihúzni? Talán senki sincs kellőképp felkészülve az ilyen helyzetekre, ezért is van az, hogy egyre inkább megterhelik a vállalkozások költségvetését a magas üzemeltetési költségek. A lakossági piacon most is többféle támogatás elérhető, az állami támogatások a cégeknek nem kedveznek ennyire. Muszáj másik megoldást keresni!

Az árampiac változásától függetlenedhetnek azok a cégek, amelyek napelemet telepíttetnek, sőt versenyelőnyt is élvezhetnek, mert rájuk nem lesz hatással a drágulás, így nem kell beépíteni az áramdrágulással járó költségeket!

Nem kérdés, hogy minden cégnek szüksége lenne saját napelemes rendszerre!

Mi segítünk a megvalósításban! Mondja el, mit szeretne, felmérjük a helyszínt, megbeszéljük a lehetőségeket és máris elindítjuk a folyamatot!

Ön finanszírozza napelemét, a SolarGroup pedig a megbízhatóságot, szakértelmet teszi bele!

[contact-form-7 id=”6271″ title=”NAPELEM CÉGEKNEK”]