SolarGroup Romania RO
solargroup logo

Új SHARP NU-JC415B – 415Wp fekete keretes napelem panel

Elegáns dizájn és nagy teljesítmény!

 width=

A SHARP a 108 félcellás dizájn napelemét nagyobb teljesítményűre frissítette, mely tökéletes megoldás családi házak tetejére.

Nagy teljesítmény 

Az NU-JC415B 21,25%-os hatásfokkal rendelkezik. Az alacsony, -0,341%/°C hőmérsékleti együttható magasabb környezeti hőmérsékleten magasabb teljesítményt biztosít, ami az éghajlatváltozás és az ebből következő hőmérsékletemelkedés miatt egyre fontosabbá válik.

Nagyfokú termékmegbízhatóság

Az új modul M10-es wafer (182 mm) félcellákból készül. A kerek sávokat használó, 10 gyűjtősínes technológia megnöveli az egyes cellákból nyerhető energiát és kevésbé érzékeny a mikrorepedésekre, nagyobb megbízhatóságot biztosítva a modulnak.

Az összes Sharp félcellás panelnek egy helyett három kis csatlakozódoboza van, mindegyikhez egy bypass dióda tartozik. Ezek a decentralizált csatlakozódobozok kevesebb hőt visznek át a cellákba, és ezáltal növelik a napelem panelek élettartamát és a rendszer általános teljesítményét.

A panelek az eredeti MC4-es csatlakozóval vannak felszerelve, ami kompatibilissé teszi őket a legtöbb mainstream optimalizálóval, inverterrel és rögzítő rendszerrel.

A panel biztonságát, minőségét és tartósságát IEC tanúsítványokkal (IEC61215 és IEC61730) ismerték el. Szigorú tesztek során ellenőrizték a modulok nemzetközi szabványoknak és szélsőséges körülményeknek való megfelelését: sikerrel teljesítették az ammónia, sós pára, homok és PID hatásnak való ellenállás teszteket.

Egyszerű kezelés

Az 1722 x 1134 mm-es méretével, 30 mm-es keretmagassággával és mindössze 20,7 kg-os tömegével az NU-JC415B egyszerűen telepíthető és integrálható lakossági, kis méretű kereskedelmi és ipari (C&I) tetőtéri rendszerekkel. A panel rövid és hosszú keretoldali rögzítésre, csavarozásra és csúsztatásra alkalmas. Ezáltal tökéletesen alkalmas a rugalmas összeszerelésre, ami alacsony rendszeregyensúlyt és CapEx-költségeket eredményez.