SolarGroup Romania RO
solargroup logo

Fronius Verto 30.0

SEGÍTHETÜNK?

HÍVJON MOST! +36 20 246 86 00

0.00

Cikkszám: c2ed25e9f9b7-1-1-1-1-1-1-1-2 Kategória: Címkék: ,

Fronius Verto 30.0 – 30 kW-os háromfázisú inverter

Az új Fronius Verto inverter minden tetőre alkalmas.

A négy nagyáramú MPPT-vel (28 A per húr és MPPT) és a széles bemeneti feszültségtartománynak köszönhetően a Fronius Verto különösen rugalmas a telepítés során. Az árnyékolás sem jelent problémát a Dynamic Peak Manager és a különböző modulirányok vagy lejtők esetén. Ennek eredményeként a Fronius Verto még a legnehezebb tetőformákon is maximális hozamot biztosít.

Maximális beépített biztonság

A biztonság központi szerepet játszik a Fronius Verto-ban. Opcionálisan 2-es típusú túlfeszültség-védelmi eszközzel (SPD) szállítjuk az AC és DC oldalon, vagy egy 1+2 típusú SPD-vel az AC és DC oldalon. Ennek eredményeként nincs szükség további tartozékokra, és a Fronius Verto már alapkonfigurációjában garantálja a legmagasabb biztonsági előírásokat. A teljesítményelektronika aktív hűtésének köszönhetően a rugalmas inverter különösen hosszú élettartamú.

Könnyű integráció

Nyitott interfészeivel a Fronius Verto lehetővé teszi a kompatibilis töltőállomások vagy hőszivattyúk egyszerű integrálását, mint például a Fronius Ohmpilot és a Fronius Wattpilot. A harmadik féltől származó termékek, például a Modbus RTU, a Solar API vagy az intelligens otthoni rendszerek integrálása szintén nem jelent problémát. A Fronius Verto segítségével számos más termék és megoldás is egyszerűen integrálható egy fotovoltaikus rendszerbe.

A Fronius Verto előnyei

Minden tetőfelületre alkalmas: A négy nagyáramú MPPT-vel (28 A per szál és MPPT) és a széles feszültségtartománynak köszönhetően a Fronius Verto maximális rugalmasságot kínál a beépítés során, és ideálisan illeszkedik összetett rendszertervezésekhez is. 

Maximális hozam még a legkeményebb körülmények között is: Az árnyékolás és a nehéz tetőformák nem jelentenek problémát a Dynamic Peak Managernek és a különböző modulirányoknak vagy lejtőknek köszönhetően.

Maximális biztonság kiegészítő alkatrészek nélkül: Az integrált AC és DC túlfeszültség-levezetőkkel a Fronius Verto a legmagasabb biztonsági szabványokat garantálja gyárilag, további alkatrészek költsége nélkül.

Könnyű telepítés és üzembe helyezés: A tágas csatlakozási terület különösen megkönnyíti a Fronius Verto üzembe helyezését. A beszerelés egyszerűen egy MC4-es csatlakozóval történik az egyenáramú oldalon, vagy csavaros kapcsokkal, akár 35 mm2-es AC oldalon. A Fronius szabványának megfelelően digitális eszközeink természetesen támogatást nyújtanak a telepítőknek a folyamat során.