Rólunk

Köszöntöm Honlapomon!

Kukla Imre vagyok a Solargroup Energy Kft. ügyvezetője.

Több mint 10 éve, 1997-ben indítottam vállalkozásom azzal a célkitűzéssel, hogy ebben a sokszor nehéz és versenyekkel tele világban megtaláljam számításaim. Nyelvtudásomnak köszönhetően vállalkozásom eleinte import-export tevékenységgel foglalkozott, majd 2008-ban nyitottam a megújuló energetika iránt. Mindíg is foglalkoztatott az elektronika és a műszaki dolgok, így azzal foglalkozhatok amit szeretek!

Célom, hogy minél szélesebb körben népszerűsítsem a “Zöld energiát” és ezen berendezéseket a lehető legjobb áron és minőségben mindenki számára elérhetővé tegyem.

Tapasztalatink azt bizonyítják, hogy egyre nagyobb az érdeklődés és egyre többen kérik az elsősorban hálózatra tápláló (HMKE) napelemes rendszereink telepítését. Eltelt  évek során egyre több rendszert üzemelünk be mind intézmények, vállalkozások és magán személyek részére egyaránt. Elhivatottságunk alapja a minőségi munka és minőségi alapanyagok felhasználása. Ezen mezsgyét követve disztribútoraivá váltunk az alábbi gyártóknak: Fronius, SMA, SHARP, Q.Cells, Schletter, K2. Fronius Invertereknek hivatalos  szerviz partnerei vagyunk. Szakképzett kollégáink tudásuk folyamatosan bővítik, gyártók által szervezett külföldi képzéseken rendszeresen részt vesznek.

Viszonteladóknak, kereskedőnek és kivitelezőknek jelentős kedvezményt biztosítunk!

Bízunk abban, hogy felkeltettük érdeklődését. Kérdéseivel kapcsolatban forduljon kollégáinkhoz bizalommal!