Köszöntöm Honlapomon!

Kukla Imre vagyok a Solargroup Energy Kft. ügyvezetője.

Több mint 20 éve indítottam vállalkozásom azzal a célkitűzéssel, hogy ebben a sokszor nehéz és versenyekkel tele világban megtaláljam számításaim. Nyelvtudásomnak köszönhetően vállalkozásom eleinte import-exoport tevékenységgel foglalkozott, majd 2008-ban nyitottam a megújuló energetika iránt. Mindig is foglalkoztatott az elektronika és a műszaki megoldások világa, így azt csinálhatom amit szeretek!

Célom, hogy minél szélesebb körben népszerűsítsem a “ZÖLD ENERGIÁT” és ezen berendezéseket a lehető legjobb áron és minőségben mindenki számára elérhetővé tegyem.

Tapasztalatink azt bizonyítják, hogy egyre nagyobb az érdeklődés és egyre többen kérik az elsősorban hálózatra tápláló( HMKE ) napelemes rendszereink telepítését. Az eltelt évek során egyre több rendszert üzemelünk be mind intézmények, vállalkozások és magán személyek részére egyaránt. Elhivatottságunk alapja a minőségi munka és minőségi alapanyagok felhasználása. Ezen mezsgyét követve disztribútoraivá váltunk az alábbi gyártóknak: Fronius, SMA, SHARP, Q.Cells, Schletter, K2. A Fronius inverterek hivatalos szerviz partnerei vagyunk. Szakképzett kollégáink tudásukat folyamatosan bővítik, gyártók által szervezett külföldi képzéseken rendszeresen vesznek részt.

Viszont eladóknak, kereskedőnek és kivitelezőknek jelentős kedvezményt biztosítunk!

Bízunk abban, hogy felkeltettük érdeklődését. Kérdéseivel kapcsolatban forduljon kollégáinkhoz bizalommal!