SolarGroup Romania RO
solargroup logo

Huawei Energy Management Assistant (EMMA)

SEGÍTHETÜNK?

HÍVJON MOST! +36 20 246 86 00

501.40

Cikkszám: abf0931987f2-1 Kategória: Címkék: , , ,

Huawei Energy Management Assistant (EMMA)

Az EMMA (Energy Management Assistant) egy okos energiakezelő segéd.

Funkciói:

  1. Intelligens ütemezés: Az EMMA valós időben figyeli az energiatermelést és fogyasztást. Kommunikál a háztartási készülékekkel és a napenergia rendszerrel, hogy intelligens energiakezelést és elosztást valósítson meg.
  2. Beleértő kapcsolat: Az EMMA integrálja a mérőeszközöket, kommunikációt és kezelést. A háztartási készülékekkel való kommunikáció révén optimalizálja a napenergia felhasználást.
  3. Egyszerű kezelés: Az EMMA segítségével könnyedén beállíthatod a háztartási készülékeket, hogy a lehető legnagyobb mértékben használják a zöld energiát. A FusionSolar alkalmazáson keresztül nyomon követheted az energiaáramlást és szabályozhatod a rendszer működését bárhol és bármikor.
  4. Bevételek növelése: Az EMMA segítségével az ESS (energiatároló rendszer) és a napelemek együttműködése átlagosan 6%-kal növelheti a napelemrendszer bevételét.

Az EMMA egy okos energiakezelő segéd, amely a Huawei FusionSolar rendszer része. Az EMMA segít optimalizálni az energiafelhasználást és maximalizálni a napelemrendszer hatékonyságát.

Adatlap letöltése