SolarGroup Romania RO
solargroup logo

LONGi termékpaletta 2023-2024

 

Szeretnénk megosztani a legújabb LONGi terméknaptárat, melyben a következő időszakban elérhető új napelempanelek érkezését mutatjuk be.

A Longi fejlődés iránti elkötelezettsége biztosítja, hogy Ön részesüljön a napelemes technológia legújabb vívmányaiból.

 

Megérkezik az EU piacára a Hi-MO 6 66C LR5-66 HTH változat

 

Novemberben a Longi bevezeti az európai piacra a Hi-MO 6 66C LR5-66 HTH változatával. Ezek a csúcstechnológiás panelek lenyűgöző, 525, 530 és 535 W-os teljesítménytartományban lesznek elérhetőek.

 

Bemutatjuk a Hi-MO 7 bifacial/kétoldalú N-típusú paneleket

 

Az év utolsó negyedévéhez közeledve a Longi bemutatja a Hi-MO 7 bifacial/duplaüveges N-Type paneleket. Ezek a termékek készen állnak az LR5-72 HBD sorozat helyettesítésére, 570 és 575 W teljesítményt kínálva. 

 

25 évre kiterjesztett garancia a Full Black Explorer termékekre

 

Fantasztikus hírünk van vásárlóinknak! Jelenleg a LONGi 25 év garanciát kínál az Explorer Full Black verziókra.

 

Teljesítménybővítés a Hi-MO 6 Explorer-nél

 

A Hi-MO 6 Explorer teljesítménybővítése LONGi fejlesztés iránti elkötelezettségét bizonyítja. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy a Scientist verzió elérhetősége jelenleg korlátozott. 

 

A Scientist verzió elérhetősége korlátozott

 

A Hi-MO 6 Explorer teljesítménybővítését követően a Scientist verzió elérhetősége sajnos nagyon korlátozott. Csak a legalacsonyabb teljesítményosztályban javasoljuk ügyfeleknek kínálni a Scientist verzió, mivel egyelőre még csak az lesz elérhető.

 

Tömeges rendelés LR5-54 HTH 425-re

 

Jó hír azoknak, akik nagyobb mennyiségű LR5-54 HTH 425 panelt terveznek! A LONGi készen áll a szállításra az aláírt megrendelések alapján. Versenyképes árazást vezettünk be ehhez a 420 és 425 W-os HTH típushoz/teljesítményhez.

 

Kitekintés a jövőbe: új típusú modulok

 

A LONGi innovációja sosem áll meg. 2024 első negyedévében a Longi új Hi-MO 6 54C kétoldalű / bifacial modulok kiadását tervezi, köztük az LR5-54 HTD normál és az LR5-54 HTB Full Black változatokat. Emellett egy új Hi-MO 6 72C szennyeződésmentesítő vázat is fejleszt, a várva várt Premium Newtech modullal együtt, amely várhatóan 2024-ben fog megjelenni.

 

Hi-MO 5 széria kivezetése

 

Ahogy a jövőbe tekintünk, ideje búcsút venni a Hi-MO 5-től. A gyártás leállt, a fennmaradó készletek érkezési sorrendben állnak rendelkezésre. Az elsőbbségi hozzáférés érdekében fontolja meg az előrendelések leadását, hogy biztosítsa az ellátást.

Mi, a Solargroup Energy Kft. elkötelezettek vagyunk a napenergia-ipar előremozdítása mellett.

További információkról érdeklődjön értékesítőinknél: https://solargroup.hu/kapcsolat/

Illetve tekintse meg a LONGi legújabb kiadványát a fenti termékekről: ide kattintva