SolarGroup Romania RO
solargroup logo

Növelné cége piaci értékét?

Lehet, hogy most elcsodálkozik, hogy egy napelemes cég oldalán ilyen címet olvas. Ne lepődjön meg, mert a cikk végigolvasása után mutatunk egy valós lehetőséget.

 width=

Természetesen egy vállalkozás piaci értékét több minden befolyásolja, mint pl. know-how, ügyfelei száma, készpénzállománya, stb.
Ma már viszont bejött egy új fogalom, ami egyre erőteljesebben van jelen és magas piaci befolyásoló tényezővel bír. Ez pedig a környezettudatosság, környezetvédelem.

Mivel szinte az utolsó órákban vagyunk, hogy még hatékonyan visszafordítsuk a klímaváltozást, ezért egy cég, amely tesz is ezért az ügyért, növeli cége értékét és jobban felhasználhatja kommunikációjában.
Gondoljon bele, milyen jó érv egy versenytárgyalásnál, hogy az Ön cége „zöldebb”, mit a konkurencia.

 width=

Írtuk feljebb a készpénzállományt, mint egyik meghatározó tényezőt. Gondoljuk azzal nem mondunk újat, hogy a megfelelő, azonnal rendelkezésre álló pénzállomány olyan a cégnek, mint embernek a levegő! Ez adja a mozgásteret, ez adja a fejlesztések forrását. Akkor a cél, hogy növelni kell ezt az állományt!

A GINOP 4.1.3-19 napelem pályázat cégének szól!

Ami nem kiadás az bevétel! A környezetvédelmet komolyan gondoló és érte tevő cégnek pedig ez most bevételt jelent.
Ha a cég elhatározta, hogy leteszi voksát a megújuló energiaforrások felhasználása mellett, akkor éves szinten több százezer forintot tud megspórolni!
Ennek első lépése lehet a megjelent GINOP 4.1.3-19 napelem pályázat, mely azt a célt szolgálja, hogy támogassa a vállalkozásokat, akik a napsütést felhasználva kívánják növeli piaci értéküket.

Korábbi bejegyzéseinkben és külön ezért létrehozott pályázati oldalunkon is leírtuk, hogy most mentesül a pályázó a túlzott bürokráciától és viszonylag egyszerű a kérelem beadása.

Most azon kell elgondolkodnia, hogy jó lépés-e a vállalkozása működési költségeit csökkenteni és növelni cége presztízsét a környezettudatossággal. Egy jól megtervezett és szakszerűen kivitelezett napelemes rendszer már az első percben lenullázza a villanyszámláját.
A megtakarítást pedig fordítsa vállalkozására!

Kik vehetik igénybe a napelem rendszer kiépítéséhez a pályázatot?

Kizárások vannak, ezért erre figyelni kell. Nem nyújthatnak be igényt azok a cégek, akik területileg budapesti vagy Pest megyei vállalkozások, ahogy sajnos azok sem, melyek mezőgazdasági termelőként vannak jelen a hazai piacon.

Ne maradjon le, hiszen egy olyan lehetőséggel élhet, mely kevésszer adatik. Növelheti cégei piaci értékét, környezettudatosságát és nem utolsó sorban csökkentheti bolygónk környezeti terhelését.