SolarGroup Romania RO
solargroup logo

Napelem szerelés és

nagykereskedelem

14 év tapasztalattal

Napelem akkumulátor

A napelemes energiatárolás előnyei:
  • A megtermelt energia tárolása és későbbi felhasználása
  • Biztonság áramszünet esetén
  • Elektromos hálózattól független működtetés
  • Teljes önellátás tárolásának biztosítása
  • Kiforrott napelem akkumulátor technológia

Legyen viszonteladónk

Miért bízzon meg a Solargroupban?

Több, mint 14 év tapasztalattal rendelkezünk napelemes rendszerek szerelésében, cégünk rendkívül elkötelezett a zöld energia népszerűsítése mellett, valamint fontos számunkra, hogy a lehető legjobb áron és minőségben jusson hozzá a nap energiájához.

Székhelyünk Békéscsabán található, az ingyenes felmérés és ajánlatkészítés mellett a garantáltan megbízható minőséget, valamint az összehangolt csapatmunkát, rugalmasságot és a profi szintű problémamegoldást kínáljuk ügyfeleinknek.

Olyan neves gyártók disztribútorainak számítunk, mint a Fronius, a Huawei, a K2, az SMA, a SHARP, a Longi és a TrinaSolar.

Pénzügyileg stabil vállalkozás

Büszkék vagyunk arra, hogy a Solargroup Energy Kft. megkapta a Dun & Bradstreet független, nemzetközi szakértő AAA Ezüst (tripla A) Tanúsítványát, mely azt jelzi, hogy a velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony, cégünk a legstabilabb, elismert, megbízható cégek közé tartozik.

Stabilitásunkat bizonyítja, hogy több, nagyobb összegű pályázaton is sikeresen szerepeltünk. Ezekben voltak visszatérítendő és vissza nem térítendő pályázatok is.

Fogja munkára a napot!

Használja ki a nap energiáját és biztosítsa otthona energiaszükségletét. Ne feledje a nap Önnek dolgozik. Kattitnson és kérjen ajánlatot!

Kivitelező és viszonteladó partnereink, folyamatosan feltöltött raktárkészletből választhatnak!

Kivitelező és viszonteladó partnereink, folyamatosan feltöltött raktárkészletből választhatnak!

Hogyan lesz napelem rendszere?

Munkafolyamataink ütemezése…

1. Elküldi igényét

Ön elküldi részünkre igényét kalkulátorunkon vagy ajánlatkérő formunkon keresztül.

2. Helyszíni felmérés

Kollégánk előre egyezetett időpontban személyesen felméri a telepítés helyét és rögzíti az önnek legoptimálisabb rendszer összetevőit.

3. Ajánlatot adunk

A felmérésen készült adatok alapján elküldjük Önnek ajánlatunkat. Ez közösen átbeszélésre kerül, hogy Ön minden kérdésre választ kapjon.

4. Szerződést kötünk

Az átbeszélt ajánlatot egy szerződésben rögzítjük, ezzel biztosítva mindkettőnk számára a korrekt feltételeket és jogalapot.

5. Kivitelezzük rendszerét

Az előre megbeszélt időpontban munkatársaink felvonulnak a telepítés helyére és rendszerét készre szerelik. Ez telepítés nagyságától függ. Magánházaknál általában 1 munkanap.

Gyakori kérdések a napelem választással kapcsolatban

Mindig ott kezdődik az egész, hogy az ember eljátszik a gondolattal: Milyen lenne napelemmel biztosítani magunknak az áramot? Ezután kúszik a fejbe, hogy vajon mennyibe kerül az egész napelem? …

Bizony, nem könnyű választani, mert rengeteg cég van jelen a piacon, mind a legjobb ajánlatokkal. Legalábbis ezt hirdetik. Szerencsére az internet mindenkinek lehetőséget teremt arra, hogy a témában egy kicsit kiokosodjon, hogy megismerje a rendelkezésre álló ajánlatokat a különböző cégektől….

Nagyvonalakban jelenleg monokristályos napelemek vannak a piacon, többféle teljesítménnyel, melyből természetesen segítünk kiválasztani az önnek legmegfelelőbbet.

Újabb sokrétű téma, amit hetekig lehetne boncolgatni, hiszen ezernyi megoldás elérhető most is. Az inverterek kínálata számos megoldást rejt magában, amelyeket ha egyedül nem is, de a szakemberek segítségével jobban megismerhet az ügyfél. Mindig minden eshetőséget érdemes számításba venni, miközben a jövőre is gondol az ember…

Partnereink

Mit mondanak rólunk ügyfeleink

Ez a cég volt a harmadik ajánlattevőm és nem bántam meg, hogy őket választottam. Gyorsan, rugalmasan ment mind az ügyintézés, mind a kivitelezés. Filyó Balázs és Jenei Kitti az összes kérdésemre, felvetésemre gyors, pontos, szakszerű válaszokat adott. A kivitelező csapat minden várakozást felülmúlt hozzáértésben. Ha egy szóval kéne jellemeznem a céget akkor az a profizmus.

5/5

L. Gábor

2021. év márciusában a Solargroup Energy Kft végezte a napelem rendszerünk talajra történő telepítését. Még abban az évben, december folyamán kezdeményeztem náluk a rendszer bővítését. Így már 8,0 KWh összteljesítményű a napelem park. A Fronius Symo 3 fázisú inverter hibamentesen működik. Mind a két alkalommal maximális hozzáállást, illetve segítőkészséget tapasztaltam.

5/5

H. Sándor

Maximálisan elégedett vagyok az elkészült rendszerrel. Mind az ügyintézés, mind a kivitelezési munkák gyorsan de szakszerúen történtek. A hálózatra rákötést követően egyösszegben történt a fizetés, előlegre nem volt szükség és ez kevés vállalkozásnál történik így. Majd a nyár eleji teljesítményadatok ismeretében elképzelhető hogy még egy kisebb bővítést fogunk megejteni és tudom.

5/5

K. Katalin

Mind a kivitelezés, mind a papírmunka gyors és pontos volt. Csak ajánlani tudom!
5/5

B. István

Nagyon pozitív véleményt tudok mondani a cégről. A szakemberek mindig a megígért időpontban jöttek, soha nem volt csúszás a munkákban. Mindig tájékoztattak a munkálatokról, míg én dolgoztam. Hétvégén is bármikor elérhetőek voltak ha valami probléma adódott. Nagyon korrekt és megbízható cég, csak ajánlani tudom!

5/5

F. J. Andrea

Nagyon jó volt,hogy hamar felszerelték, és pályázathoz minden papírt kitöltve megkaptunk.
Segítőkész volt mindenki.

5/5

Gy. Tünde

Olvasson bele cégünk napelemes híreibe

Rekordokat döntenek a hőség miatt a naperőmű park hozamok

A LONGi LR5-54HTD napelemek előnyei

Kattintson melyik napelemrendszerre van szüksége

Select your currency
EUR euró
HUF Magyar forint